Здравейте,
свържете се с нас по някой от следните начини
Категории
Вашата кошница

BEHRINGER Xenyx Q502 USB

BEHRINGER Xenyx Q502 USB
BEHRINGER Xenyx Q502 USB
BEHRINGER Xenyx Q502 USB
BEHRINGER Xenyx Q502 USB
BEHRINGER Xenyx Q502 USB
BEHRINGER Xenyx Q502 USB

XENYX Q502USB
Премиум миксираща конзола (5 входа 2 bus) с XENYX микрофонни предусилватели & компресори, British EQ и USB/Audio интерфейс.

 • Ултра ниски нива на шум
 • Фантомно захранване,  XENYX микрофонни предусилватели, сравними с външни, бутикови преампи
 • Студиен клас компресор, със супер лесно управление от един бутон и контролни LED индикатори за професионален инструментален или вокален звук
 • Вграден стерео USB/Audio интерфейс за връзка директно към компютър. Безплатен софтуер за записване, редактиране и подкаст плюс 150 инструмента/ефекта като добавки за изтегляне на behringer.com
 • Нео-класически "British" 2-бандов еквалайзер за максимално мек звук
 • Главен микс, 2-писти плюс отделен изход за слушалки
 • 2-писти за вход, с възможност за присвояване към изхода за слушалки или изходите на главния микс
 • 3-годишна гаранция*
 • Създаден в Германия

 

XENYX Q502USB

Изключително компактният миксер XENYX Q502USB (1 микрофонен вход, 2 стерео) ви позволява да постигнете без усилия висококачествен звук, благодарение на вградения си студиен клас XENYX микрофонен предусилвател и ултра-музикалния "BRITISH" EQ. И лесният за използване компресор с един бутон осигурява пълен динамичен контрол за максимална отчетливост и яснота, като същевременно зачита цялата сила и емоция, които поставяте във всяка нота. Добавете към това сладката прошка на еквалайзера в британски стил и превъзходната лекота на използване - и Q502USB се превръща в невероятно гъвкав миксер за вашите изпълнения на живо. Но XENYX Q502USB не е предназначен само за работа на вашите концерти; миксерът също така осигурява най-съвременните инструменти, от които се нуждаете, за да направите зашеметяващи записи с професионално качество. Заедно с вградения си USB / аудио интерфейс, смесителят Q502USB идва с целия софтуер за запис и редактиране, необходим за превръщането на компютърната ви система в свое собствено висококачествено домашно студио.

 

Sonic Superior микрофонни предусилватели

XENYX Q502USB получава името си от нашите легендарни предусилватели XENYX с висок коефициент на яркост, които са похвалени от аудио инженерите по целия свят. Тези високотехнологични микропреси представляват важна стъпка в развитието на аудиотехнологиите и те лесно могат да устоят, дори и в сравнение с най-скъпите микрофонни предусилватели. XENYX предусилвателите предлагат изумителния 130 dB динамичен диапазон с широчина на честотната лента, която се простира от под 10 Hz до много над 200 kHz. Въоръжени с тези изключителни предусилватели, XENYX Q502USB осигурява такава прозрачна, кристално чиста производителност, която просто ви кара да мислите, че някой е осъвършенствал и надградил микрофона ви, без да се усетите!

 

Компресия с едно натискане

Попитайте професионалните звукови инженери какви са техните любими елементи от вънашната обработка и мнозинството от тях ще бъдат почти единодушни - динамична компресия. Какво представлява компресията? Радваме се, че попитахте. Компресирането по същество ограничава динамичния обхват на сигнала, намалява нивото на силните звуци и обръща по-меките звуци, за да постигне звуков баланс. Но прилагането на компресия е деликатно изкуство, в което много начинаещи, а дори и по-напреднали, звукови технологии намират своето предизвикателство. Нашата компресия "с един бутон" е достъпна за всички моно канали и е лесна за работа, дори за потребители на начално ниво. С този бутон можете лесно да набирате съвършено количество компресия за инструменти и вокали, създавайки мощни смеси с удар и яснота. Това е наистина рядка характеристика за продуктите в този клас - но стандартна за миксера XENYX Q502USB.

 

Изключително музикантски британски еквалайзер

Британските конзоли от 60-те и 70-те години променят звука на рокендрола - без тях британската инвазия можеше и да не се е случила. Тези легендарни миксери скоро станаха мания на инженери и производители по целия свят. Еквалайзерът на вашия миксер XENYX Q502USB се основава на същата тази схема, което ви позволява да вградите сигнали с невероятна топлина и подробен музикален характер. Дори и когато се прилагат разностранно, тези еквалайзери проявяват сладостно опрощение и превъзходно аудио качество.

 

Входовете и изходите

XENYX Q502USB е с 5-входа и 2-bus писти, като може да се използва динамичен или кондензаторен микрофон. 2-лентовият британски EQ е известен със своя топъл музикален звук. Възпроизвеждайте музика между вашите музикални серии, чрез 2та входа за тракове (главен микс или контролна зала / слушалки, които можете да зададете) и запишете ефективността си на външно записващо устройство чрез изходите RCA.


Красотата е в малкия размер

С тегло само 0,6 кг XENYX Q502USB е преносимият, практичен начин да превърнете речта или изпълнението си в забележителен звук. Училища, заседателни зали, ресторанти и певци по целия свят се съгласяват, че е невъзможно такава мощ да е събрана в такива размери.

 

Блаженството на звукозаписа

Бяха времена, в които процесът на записване изискваше много и много скъпи съоръжения, което означава, че средно статистическият музикант трябваше да си купи време в звукозаписното студио - и това време беше наистина скъпо. Но съвременната технология е направила персоналния звукозапис изключително достъпен в обсега на почти всеки, който има достъп до компютър. Как се съхраняваш цялата тази музика, която витае в главата ти в кюмпютъра?Това е мястото, където се включва XENYX Q502USB. Благодарение на вградения двупосочен стерео USB аудио интерфейс, можете да свържете своя Q502USB директно към вашия компютър или Mac чрез един USB кабел. Сега всеки източник на сигнал, който свързвате към миксера, може да бъде записан директно на вашия твърд диск. Което ни води към софтуера ...

 

Безплатен софтуер, звучи добре!

Тъй като ще искате да се възползвате пълноценно от потенциала на XENYX Q502USB за запис и подкастинг, ние включихме целия софтуер, който ви е необходим за аудио запис, редактиране и дори подкаст - всичко това безплатно и може да се изтегли от behringer.com. Ще бъдете готови да се включите на живо от вашия компютър или Mac! Предоставихме безплатно изтегляне на повече от 150 виртуални инструмента и FX плъгини - превръщайки компютъра в мощно домашно или мобилно студио за запис от входа до изхода.

 

Изключителна цена!

Независимо от това, което ви е нужно за аудио смесване, XENYX Q502USB осигурява ефективността и функциите, които могат да пренесат таланта ви до следващото ниво, на цена, която със сигурност ще ви удиви. Професионалното качество на звука, нашият легендарен микропроцесор XENYX с нашия компресор "с един бутон" и наличните фантомно захранване, еквалайзер в британски стил и здравата надеждност правят XENYX Q502USB идеален както за вашите концерти, така и за запис. Купете го днес - разполагаме с точния размер за вас!


download_manualИзтегли ръководство за употреба

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
BEHRINGER Xenyx Q502 USB
 • Наличност: Спрян от производство
 • Модел: Q502USB
 • SKU: Q502USB
151.00лв.
12 месеца по 14.09лв.
Виж всички схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
- 3 месеца x 51.84лв. 3 месеца x 51.84лв. 3 месеца x 51.84лв.
6 месеца x 26.68лв. 6 месеца x 26.68лв. 6 месеца x 26.68лв. 6 месеца x 26.68лв.
9 месеца x 18.29лв. 9 месеца x 18.29лв. 9 месеца x 18.29лв. 9 месеца x 18.29лв.
12 месеца x 14.09лв. 12 месеца x 14.09лв. 12 месеца x 14.09лв. 12 месеца x 14.09лв.
15 месеца x 11.58лв. 15 месеца x 11.58лв. 15 месеца x 11.58лв. 15 месеца x 11.58лв.
18 месеца x 9.90лв. 18 месеца x 9.90лв. 18 месеца x 9.90лв. 18 месеца x 9.90лв.
24 месеца x 7.80лв. 24 месеца x 7.80лв. 24 месеца x 7.80лв. 24 месеца x 7.80лв.
36 месеца x 5.70лв. 36 месеца x 5.70лв. 36 месеца x 5.70лв. 36 месеца x 5.70лв.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени за удобство и улеснение.

Свързани продукти

Етикети: BEHRINGER, Xenyx, Q502, USB
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"! Повече информация ТУК