Категории
Вашата кошница

Behringer C-1U

Behringer C-1U
Behringer C-1U
Behringer C-1U
Behringer C-1U
Behringer C-1U
Behringer C-1U

C-1U е сбъдната мечта на ентусиастите за дигитален домашен запис или подкастинг. Този кондензаторен микрофон с професионално качество е идентичен с всепризнатия микрофон C-1, с една страхотна разлика: има вграден USB интерфейс, така че можете да сте готови да записвате по-бързо от всякога – и с минимална подготовка и оборудване. Дори сме включили USB кабел и въртяща се стойка за микрофон, така че просто го включете в компютъра си и започнете да записвате!

Основният тип микрофон, използван в звукозаписни студия и радиостанции, кондензаторните микрофони са идеалният избор за улавяне на вокали и акустични инструменти. За разлика от динамичния микрофон, кондензаторният микрофон събира звук от цялата среда, като например стая, вместо да улавя само това, което се случва директно пред нея. Той е в състояние да улови много повече детайли с по-широка, по-плоска честотна характеристика. Но конвенционалните кондензаторни микрофони не са проектирани да се свързват с компютър – вие също трябва да осигурите микрофонен предусилвател и аналогово-USB интерфейс. C-1U разполага с вграден USB интерфейс, който извлича необходимата мощност директно от USB входа на вашия компютър и не изисква специални драйвери. Просто включете и започнете да записвате своя шедьовър!

Невероятният C-1U има изключително ниска честотна характеристика и чиста звукова разделителна способност, която гарантира богато на съдържание аудио, което звучи толкова естествено, колкото оригиналния източник. Кардиоидният модел на захващане осигурява несравнимо разделяне на източника на звук и отхвърляне на обратната връзка. Благодарение на ултраниския си шум, без трансформаторна FET входна схема, C-1U може да се справи с екстремни динамики, чак до 136 dB, с линийка при честотна характеристика от 40 Hz до 20 kHz. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Behringer C-1U
  • Наличност: По запитване
  • Модел: C-1U
  • SKU: C-1U
96.00лв.

Свързани продукти

Етикети: Behringer C-1U