Категории
Вашата кошница

Инструкции за покупка на лизинг

Вече може да закупите музикални инструменти или музикална апаратура на изплащане онлайн, без нуждата да ходите до търговски обект, бързо и лесно с одобрение до 15 минути! Ние от soundmart.bg предлагаме максимално улеснен, бърз и удобен начин за кандидатстване на изплащане онлайн.

Важно! Поръчката на продукт от сайта става валидна след като наш представител се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

  1. Изберете продукт от сайта.
  2. За да можете да видите различните схеми на изплащане изберете "Виж схеми на изплащане" или просто кликнете върху някое от логата на кредитните компании.
  3. След като сте се запознали с възможните варианти за разсрочено плащане изберете бутон "КУПИ", след което продуктът ще бъде добавен към вашата количка.
  4. Можете да продължите с пазаруването или да преминете към финализиране на Вашата поръчка, като кликнете на Вашата количка.
  5. Попълнете всички задължителни полета. От "Методи на плащане" изберете "Покупка на изплащане/стоков кредит"
  6. В "Детайли за плащането" отбележете желаната от Вас схема за разсрочено плащане
  7. Запознайте се с условията за пазаруване, след което натиснете бутона "ПОТВЪРДИ", за да финализирате Вашата поръчка.
  8. Наш служител ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да уточните подробностите по направената поръчка, също както и да проведе кратко интервю по телефон с Вас.

След като вече сте одобрени ще се свържем отново с Вас, за да уточним подробности относно доставката за съответния продукт.

Обикновено документите, нужни за отпускане на креди, се изпращат по куриер, след което се попълват и подписват от Вас собственоръчно, спрямо определени указания, които ще получите от нашите служители и от самите куриери. Единият екземпляр от комплекта с документи ще остане за вас, съответно другия ще ни бъде върнат от куриера. След като нашите служители проверят за точно попълнените данни и подписи - изпращането на стоката може да бъде изпълнено.