Категории
Вашата кошница

Доставка

Условия и начини на доставка

Безплатна доставка

- за поръчки на стойност над 199 лв.

Платена доставка 5 лв.

- за поръчки на стойност под 199 лв.

Начини на доставка

- до адрес на клиента - експресна доставка с куриер до всяка точка в България.

- до офис на Speedy - доставка до офис на куриерската компания.

- до наш магазин - доставка до физически магазин на soundmart.bg в град Пловдив

Опции за доставка

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношения с куриерска фирма SPEEDY, Leo Express, както и СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ за град Пловдив.

Всеки един музикален инструмент или оборудване може да бъде доставен и до офис на куриерска фирма ЕКОНТ, но цената на доставка с ЕКОНТ е спрямо тяхната тарифа и е за сметка на купувача.

Срокът на доставка е от 2 до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашите складове. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона. При няколко неуспешни опита за връзка по телефон ще получите email, чрез който също ще може да потвърдите поръчката.

Ако даденият продукт е със статус "С поръчка" срокът на доставка се увеличава в зависимост от вида на продукта и необходимото време той да бъде доставен.

За процедурата по изпращане на поръчки закупени на лизинг може да прочетете тук - Покупка на изплащане.

Може да изберете два начина на доставка: до най-близкия офис на куриера или до точен адрес.

ВАЖНО! Тъй като голяма част от продуктите ни са тежки и обемисти, като дигитални пиана, комплекти акустични барабани, активни тонколони, аранжори и синтезатори и други, обмислете в кой вариант на доставка ще бъде по-удобно да получите пратката си, като имате предвид, че стоките изпратени до адрес се доставят на получателите до входа на сградата.