Категории
Вашата кошница

Плащане

Плащане при доставка

Всеки продукт от онлайн магазина може да бъде закупен и заплатен, чрез наложен платеж в момента на получаването му от куриера или в офисите на куриера. 

Плащане онлайн с банкова карта

Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY.

Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)

- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.

- Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:

- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)

- Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации

- Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Ако транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст "Вашата поръчка беше приета успешно" в противен случай, ще видите съобщение за грешка.

В случай, че плащането е направено с банкова карта и се приложи политиката ни за връщане и замяна на стоки, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 30 дни.

Ако срещнете каквито и да било затруднения при опит за плащане с банкова карта онлайн - не се колебайте да се свържете с нас, за да ви съдействаме!

Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ще получите вашата фактура по email. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

При направена поръчка през сайта получавате инструкции за банков превод, както следва:

Получател: МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН ЕООД

IBAN: BG60UBBS80021088295140

BIC: UBBSBGSF

Банка: Обединена Българска Банка - ОББ 

ВАЖНО! За основание напишете номера на поръчката.

Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на info@soundmart.bg.

Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 150лв могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит. Клиентът може да избере между 3 кредитоотпускащи компании: Unicredit Consumer Financing, TBI Bank и ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ. Кандидатстването става изцяло онлайн. 

При онлайн покупка на кредит клиентът посочва коя кредитираща организация избира, срокът на кредита и големината на месечната вноска. Наш консултант се свързва с клиента по телефона и провежда кратка анкета. След получено одобрение на кредита, генерираният договор за покупка на изплащане се изпраща до удобен на клиента адрес за подпис, освен ако кредитната компания не предлага електронно подписване на договор (тогава процедурата по изпращане и подписване на физически документи отпада). Поръчаният продукт се изпраща към клиента след получване в наш офис на подписани, редовни документи по кредита.

Повече информация за това как да закупите продукт на изплащане от soundmart.bg може да намерите ТУК.