Категории
Вашата кошница

Behringer C-1

Behringer C-1
Behringer C-1
Behringer C-1
Behringer C-1
Behringer C-1
Behringer C-1

Микрофонът C-1 е сбъдната мечта на любителите на домашни записи! Този кондензаторен микрофон с професионално качество е проектиран да улавя вашите звуци с невероятен реализъм, чувствителност и точност. С изключителната кардиоидна пикап схема на C-1 за отлично разделяне на източника на звук и отхвърляне на обратната връзка, тези микрофони с ултра нисък шум са отличен избор за всеки сценарий на запис – и достатъчно здрави! С удобна въртяща се стойка, включена в елегантния транспортен калъф, C-1 просто може да бъде единственият микрофон, от който вашето студио ще се нуждае.

Кондензаторните микрофони са идеалният избор за улавяне на вокали и акустични инструменти. Те са основният тип микрофон, използван в звукозаписни студия и радиостанции. Микрофоните C-1 са в състояние да уловят много повече детайли от повечето динамични микрофони поради по-широката си, по-плоска честотна характеристика. Друга разлика между кондензаторните и динамичните микрофони е, че те съдържат активна верига, която изисква фантомно захранване (+48 V) за работа. Можете да захранвате вашия C-1 с помощта на всеки оборудван с фантомно захранване миксер Behringer XENYX, плюс да се насладите на предимствата на нашите най-съвременни микрофонни предусилватели XENYX.

Микрофонът C-1 е достъпен, висококачествен начин да запишете това, което наистина чувате, на лента (или на части). Благодарение на трансдюсера за градиент на налягането и монтираната голяма диафрагмена капсула, C-1 осигурява открит, прозрачен звук с отлична реакция. Отличаващ се с превъзходен кардиоиден (с форма на сърце) модел на улавяне, C-1 улавя вашия източник на сигнал, като същевременно отхвърля звуци извън оста, които могат да съсипят иначе перфектния запис.

C-1 наистина изпълнява обещанието за предаване без шум, с максимална прозрачност – и разполага със светодиод, който ви показва кога микрофонът се захранва фантомно, премахвайки догадките от уравнението.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Behringer C-1
  • Наличност: По запитване
  • Модел: C-1
  • SKU: C-1
90.00лв.

Свързани продукти

Етикети: Behringer C-1