Категории
Вашата кошница

DJ

DJ оборудване за смесване на DJ, парти DJ, професионален или хоби DJ, дигитален DJ

Независимо дали в бара зад ъгъла или на големите танцови площадки - диджеите са майстори на музикалното забавление. И няма значение дали става въпрос само за музикалната атмосфера или за DJ, поставен пред огромна публика - изкуството на DJ-ите е преди всичко изкуството на момента: пускане на правилната песен в точното време, за да е възможно по-последователно песни Доставете комплекта с правилния поток. Има голямо разнообразие от музикални жанрове и технически ориентации, които изискват правилното DJ оборудване в допълнение към музикалното усещане - било то точно подходящият кабел за свързване на таблетния компютър към конвенционална музикална система.


От въртящ се към дигитален DJ

Правенето на музика с звукозаписния инструмент като инструмент за вземане на проби - това беше съвсем ново развитие в началото на 80-те. Хип хопът и рапът се развиха с бързи темпове, а DJ-ите бяха героите на часа. Те създадоха с винил и най-лудата техника на надраскваненапълно нов звук - и революционизира начина на работа с музика и звуци. Днес диджеите са сред абсолютните звезди сред съвременните музикални продуценти и използват голям избор от DJ оборудване, което може да се използва както на живо набори, така и за музикална продукция в собственото си домашно студио за звукозапис. Много диджеи все още се кълнат в „истинския“ винил, но DJ DJ отдавна доминира в DJing и MP3 заменя винилови плочи и CD. Класическата настройка на DJ, състояща се от два грамофона, DJ миксер и музикална система, има почти носталгичен характер. Днес са налични дигитални DJ плейъри , DJ контролери във връзка с DJ софтуерНаблегнете на DJ оборудването . DJ контролерът е модерната форма на цялостна класическа диджейска настройка с две виртуални грамофони и обичайните смесващи DJ функции. Звукът идва изцяло от аудио компютъра, на който работи DJ софтуерът. Pioneer е един от водещите производители на цифрово DJ оборудване. Всичко под марката се предлага под марката: DJ контролери, които могат да бъдат свързани към аудио компютъра чрез USB, както и DJ плейъри за CD и MP3, както и DJ миксери, кутии за монитори за DJ и класически аналогови грамофони.


Прилагайте цифрово: цифрови винилови системи!

Ако не искате да правите без усещането за истински грамофони , все още можете да играете с DJ софтуер. С дигитална винилова система получавате всичко необходимо за нея. За да се контролира възпроизвеждането на цифровите песни в аудио компютъра, се използват така наречените контролни винили - записи, на които е записан само контролен сигнал, който предава въртенето на грамофона на софтуера DJ. Така че имате най-доброто от двата свята : В цифровия домейн имате  достъп до огромна колекция от песни и многостранни опции за смесване софтуерът DJ, докато контролът върху възпроизвеждането и драскането с истински винил се осъществява както обикновено чрез два грамофона. Serato е лидер в този сегмент с дигиталната винилова система Serato DJ. За DVS не е необходим USB грамофон, а специален аудио интерфейс, който включва и Native Instruments Traktor Scratch. Аудио изходите на грамофоните са свързани към аудио интерфейса, за да се предаде времевия код на контролния винил към софтуера DJ. MP3 е свързан с аналоговия запис в DJ софтуера и следва всяко движение.


Развлечения на живо: парти DJ, сватба DJ & Co.

Всеки, който иска да направи mixtapes за приятели като хоби DJ, може да се справи с малко оборудване - минимумът е аудио калкулатор плюс DJ софтуер. Но ако сте в движение като DJ и рок партита и празненства, трябва да поставите малко повече оборудване. Професионалната настройка на DJ не включва само DJ плейър или DJ контролер и DJ софтуер - DJ оборудването включва и цялостна музикална система и светлинно шоу, както и светлинни ефекти. Една нормална стерео система разбира се не е достатъчна за възпроизвеждане на музика - като парти диджей е по-добре да използвате здрави DJ кутии, с други думи PA система, използвана от групите. Може да ви се стори много впечатляващо, ако - както го знаете от ямайски регей диджеи - вие издигате DJ кутии до огромни озвучителни системи, но модерните PA кутии са много по-ефективни. В сравнение с конвенционалните PA системи, съвременните мобилни PA са много по-компактни и много гъвкави. PA системата може да бъде оразмерена чрез комбиниране на компонентите за изискванията на съответното парти място.


Тествайте и купувайте DJ оборудване

Оборудване за DJ-и можете да намерите тук в нашия сайт soundmart.bg Mожете да намерите DJ грамофони и пикапи , DJ контролери и DJ софтуер , DJ плейъри , DJ миксери и DJ слушалки тествайте и купувайте. Щедро оборудвани с тестови станции от всички известни производители, амбициозни начинаещи, както и професионалния DJ, от парти DJ до миксиране на DJ, ще намерите всичко, което оформя и определя DJ пазара. Но имаме и колекционерски предмети от по-малко известни производители. Ние също носим голям избор от DJ аксесоари като пикап системи, кабели от RCA до USB, капачки и DJ скинове, DJ мебели и системи за съхранение. Можете да намерите информация за продуктите в страниците с подробни статии на нашия онлайн магазин. Огледайте се в категориите DJ на музикалния магазин на нашия DJ, доставката в повечето случаи е възможна в рамките на 24 часа - от малък пикап на DJ до цялостна DJ PA система ...


Купете DJ оборудване в онлайн магазина

Можете да закупите DJ оборудване от всякакъв вид евтино, безопасно и удобно в нашия онлайн магазин. Независимо дали сте начинаещ и искате да се научите да закачате или искате да закупите DJ настройка като професионалист - ние ви предлагаме възможност да финансирате новото си DJ оборудване на удобни цени. Говорете с нас!