Категории
Вашата кошница

За нас

За нас

За нас

Благодарим ви за интереса към нас и продуктите на Soundmart!

Нека се представим - основната ни дейност е продажба на музикални инструменти, апаратура за озвучаване, звукозаписна техника, сценично осветление, резервни части, аксесоари и други. Фирмата е основана през 2018 година и развива дейност основно на българския пазар. Днес разполагаме с онлай, физически магазин и склад, като предлагаме широка гама от популярни марки музикални инструменти и периферия, които са подходящи еднакво за професионални и начинаещи музиканти и за всякакъв тип бюджети.

Наименованието на дружеството е МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН ЕООД, с ЕИК: BG205891574, МОЛ: Добромир Милчев, Адрес: гр. Пловдив, ул. Асен Христофоров 25, телефон: 0878 711 822 и електронна поща: info@soundmart.bg

Мисия

Мисия

Слоганът на компанията ни гласи "всеки звук има значение" и това е основната идеология, която подкрепяме. Нашата мисия е да осигурим адекватна консултация, която да помогне на клиентите да вземат правилното решение за покупка на своята нова музикална придобивка, с което да гарантираме дългосрочната удоволетвореност от използването и.

Целта ни е да отговорим на търсенето с предложения в различни ценови диапазони, без да правим компромис с характеристиките или качеството на продуктите. Стараем се да предлагаме и обогатяваме портфолиото си от популярни, висок клас и бюджетни марки продукти, които осигуряваме, чрез собствен внос, за да гарантираме най-добрата цена.

Всичко това, в комплект с бързата доставка, гаранционният срок и различните възможни начини на плащане (наложен платеж, по банков път, с карта, на изплащане с гъвкави лизингови условия) оправдава стотиците положителни отзиви от клиентите за нас!

История

История

Идеята за създаване на магазина е зародена далеч преди реалната му поява. В основата на всичко стои музикантът по душа и предприемач по призвание Добромир Милчев, който още в ранна детска възраст започва да се занимава с музика, завършва музикална гимназия и до днес е активно практикуващ музикант. В последствие пренасочва висшето си образование към бизнес информационни технологии и резултатът от това съчетание е създаването на музикален магазин, в който да се срещнат музикалните знания с бизнеса.

2018

2018

Началото е поставено през 2018 година, когато първо стартира онлайн магазинът под името muzikalenmagazin.bg. Повече от година, основната дейност се извършва, чрез партньори в страната и се състои основно в обслужване и надграждане на сайта.

2020

2020

През 2020, след няколко основни промени в дизайна и номенклатурата, също както и с натрупването на клиентски интерес, идва и нуждата от поява на физически магазин. На 18 Октомври в Пловдив, е открит първия обект на фирмата. В площ от едва 35кв.м се побира всичко възможно, което е необходимо да се види на място от клиентите.

2021

2021

Следващата 2021 година е ключова в развитието на бизнеса. На лице са първите марки продукти, които са собствен внос. Това създава и нуждата от допълнителен склад, в който инструментите и техниката да се съхраняват. Наети са 100кв.м складова площ. Сайтът претърпява множество промени и доработки, като смяна на категоризацията на продуктите и цялостен редизайн.

2022

2022

През 2022 година портфолиото от продукти и клиентската база продължават да растат. Направени са няколко важни промени в начина на обслужване на сайта, които улесняват, както клиентите, така и администраторите. Темповете на развитие налагат смяна на помещенията и в края на годината това е вече факт. През Декември магазина и склада се местят в помещение от над 300кв.м, което предразполага за демонстрацията на много повече продукти, адекватното пакетиране на пратките за онлайн магазина, сервизирането на стоките, също както и съхраняването на по-голям асортимент. Фирмата започва партньорство с мега маркетплейсите Ozone и Emag, също както и работа с търговци на едро.

2023

2023

2023 година започва с кардинални промени. Ред причини налагат смяна на името, под което оперира бизнеса, с текущото такова - Soundmart. Административните данни остават същите. През месец Март са наети и първите работници в склада, онлайн и физическия магазин. Гамата от предлагани продукти и вносът на собствени марки не спира да се увеличава и до днес.

Търговски обекти

Търговски обекти

Разполагаме с физически магазин и склад с общо над 300кв. м, които се намират в град Пловдив. Във физическия ни обект клиентите могат да видят на живо, да тестват желаните инструменти, да се докоснат до най-новите музикални продукти или да чуят предлаганото аудио обурудване. Едновременно с това, развиваме и адаптираме непрекъснато нашата онлайн платформа. На сайта имате възможност да разгледате детайлни снимки на търсените продукти, да получите повече информация за наличностите, промоциите и характеристиките им, да прочетете интересни факти в нашия блог, както и да се свържете с нас.

Възможни са различни начини на плащане, както във физическия, така и в онлайн магазина, също както и няколко варианта за избор на лизингова компания при покупка на вноски. Доставката е максимално бърза и до всяка точка на страната. Нашите консултанти се свързват с клиентите, за да потвърдят всяка една поръчка и да уточнят необходимите детайли.

Предлагани марки

Предлагани марки

Предлагаме продукти от световни, музикални лидери на пазара, като Korg, Shure, Rcf, Yamaha, Kurzweil, Nord, Rode, Bespeco, Behringer и много други. Стремежът ни е да осигурим възможност за избор в различни ценови класове, както на взискателни професионалисти, така и на начинаещи и любители. Това ни подтиква непрекъснато да търсим и осигуряваме собствен внос на нови марки на пазара, които произвеждат висококачествени музикални инструменти и аксесоари, на достъпни цени без компромис в качеството. Примери за такива са Cascha, Sela, Novox, Master Audio, Arrow, Boya, Masterworks и много други.

Категории продукти

Категории продукти

Видовете продукти са условно категоризирани в 13 направления - китари, клавишни, ударни, студио, микрофони, озвучаване, DJ обурудване, духови, осветление, кабели, струнни, калъфи и аксесоари. Поради различните начини, по които потребителите търсят и откриват продуктите в сайта, се опитваме да оптимизираме структурата така, че те да се откриват лесно и от всеки. Например, ако търсите калъф за акустична китара, ще го откриете както в категория китари->аксесоари за китари->калъфи и кейсове за китари, така и в калъфи->калъфи и кейсове за китари и бас китари. Разбира се може да се използва и търсачката на сайта, която ще ви отведе директно към желания артикул.