Категории
Вашата кошница

Ударни инстурменти

Ако търсите ударни инструменти или аксесоари за тях, значи сте попаднали на правилното място!

Ние, от soundmart.bg се стараем да Ви предоставим всичко необходимо, относно професионалното и любителско музикално оборудване. Затова тук ще откриете ударни инструменти, подходящи както за професионални музиканти, така и за начинаещи, които тепърва искат да изучават изкуството на ритъма и по-конкретно на барабаните. 

Разбира се, едни от най-популярни са класическите, още познати като акустични барабани. Тук ще откриете както цели сетове и комплекти барабани, така и отделни (хардуер), за да създадете онзи сет ударни инструменти, за които винаги сте мечтали. Ако искате да бъдете още по-различни, а в същото време да не пречите на съседите, докато репетирате - разгледайте категорията ни с електронни барабани. Предлагаме Ви богато разнообразие от модели на различни цени, за да може страстта по музиката да бъде достъпна за всеки!

Предлагаме още перкусии, с които можете да обогатите звученето на всяка песен. Рототоми и тарамбуки има точно тук, а от Вас се иска единствено да изберете подходящия или любим модел и да поръчате. 

Един от най-богатите избори, които предлагаме, е този на чинели. Десетки модели в различни размери ще се покажат пред Вас само с един клик. Тук ще намерите пълни комплекти с чинели, фус, траш, краш, райд, сплаш и стак чинели.

При нас ще намерите още и аксесоари за любимите си ударни инструменти. Ще намерите кожи за перкусии, палки за барабани, столчета, педали, стойки, фус машини и какво ли още не. Отдайте се на страстта си по музиката, ние ще се погрижим за останалото.

Изберете висококачествени ударни инструменти за любители и професионалисти още сега!