Категории
Вашата кошница

USB и подкаст микрофони

Марка: Behringer Наличност: По запитване
C-1U е сбъдната мечта на ентусиастите за дигитален домашен запис или подкастинг. Този кондензаторен микрофон с професионално качество е идентичен с всепризнатия микрофон C-1, с една страхотна разлика:..
96.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
BOYA BY-CM6A е универсален настолен USB микрофон с 1080P HD вградена камера, който работи перфектно със Skype, Zoom, FaceTime, Hangouts, видеоконференции и др.Характеристики: Идеален за стрийминг..
225.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
BOYA BY-CM6B е универсален настолен USB микрофон с 4K Ultra HD вградена камера, който работи перфектно със Skype, Zoom, FaceTime, Hangouts, видеоконференции и др.Характеристики: Идеален за стрийм..
375.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
BOYA BY-PM500W е революционен безжичен USB микрофон, предлагащ кабелна или безжична работа за геймъри, стриймъри, подкастери в различни приложения.Снабден с 2,4 GHz безжична технология, BY-PM500W осиг..
377.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE MV7-K е динамичен USB/XLR микрофон за подкаст с професионално качество. Динамичен микрофон с двоен изход. Отлично аудио изпълнение и бордово управление на сензорния панел. Поддръжка за контрол н..
573.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE MV7-K-BNDL е подкаст микрофон в комплект със стойка. Перфектният динамичен микрофон за подкастинг, домашни записи и игри.Технологията за изолация на глас разделя вашия глас от нежелания фонов шу..
595.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE MV7-S е динамичен USB/XLR микрофон за подкаст с професионално качество.Характеристики:  Динамичен микрофон с двоен изходОтлично аудио изпълнениеБордово управление на сензорния панелПоддръжк..
573.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE MV7X e динамичен подкаст микрофон с професионално качество. XLR изход позволява цифров или аналогов запис.Силно насочен динамичен елемент и технология за изолация на глас.Оптимизирана честотна х..
362.00лв.
Марка: BOYA Наличност: По запитване
Настолен USB микрофонBOYA BY-CM5 е USB кондензаторен микрофон, който осигурява висококачествен звук във всички приложения за запис, като подкастинг, стрийминг на живо, запис в домашно студио, видеокон..
120.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
Динамичен микрофон за broadcastBOYA BY-DM500 е динамичен микрофон, който осигурява качествен звук за запис на вокал и инструменти, идеален за пряко излъчване, подкастинг, дублажи, студиен запис и друг..
239.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
Кардиоидният студиен микрофон SHURE SM7B осигурява топло и плавно възпроизвеждане на аудио в студийни и вокални приложения. Характеристиките включват широкообхватна честотна характеристика, намаляване..
934.00лв.
Марка: BOYA Наличност: По запитване
BOYA BY-HM2 е кардиоиден микрофон, който е специално проектиран за мобилни устройства.С включените USB Type-C, USB-A и Lightning аудио кабели, той е напълно съвместим с повечето iOS, Android смартфони..
219.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
Boya BY-PM300 е стилен и удобен USB микрофонBoya BY-PM300 е настолен USB микрофон, съвместим с повечето телефони с Android и компютри с Windows/Mac операционна система.Отличен кардиоиден модел, който ..
120.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
USB кондензаторният микрофон BOYA BY-PM500 се отличава с кардиоидни и многопосочни модели с 24bit / 48kHz честота на семплиране и с висока разделителна способност.Вграденият с 3,5 мм жак за слушалки в..
153.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
BOYA BY-PM700 е USB кондензаторен микрофон и е съвместим с компютри с Windows и Mac.Бутонът за промяна на полярния модел ви позволява да избирате между различни диаграми, като омнипосочна, кардиодна, ..
203.00лв.
Марка: BOYA Наличност: В наличност
BOYA BY-PM700SP е USB кондензаторен микрофон и е съвместим с повечето iOS устройства, Android устройства, Windows и Mac компютри.Той разполага с 1/8 "(3,5 мм) изход за слушалки, широка честотна характ..
331.00лв.
Марка: Cascha Наличност: В наличност
USB кондензаторният микрофон Cascha Studio е идеалният спътник за всички, които търсят издръжлив, висококачествен и гъвкав микрофон. Независимо дали за музиканти, стриймъри, подкастъри или геймъри: Ca..
136.00лв.
Марка: RODE Наличност: В наличност
Предавателят RØDE е голям диафрагмен, кондензационен микрофон с краен адрес, предназначен да осигури максимална производителност за вокални приложения.Неговият богат, пълноценен отговор има подчертан ..
803.00лв.
Марка: RODE Наличност: В наличност
NT-USB е изключително гъвкав микрофон за страничен адрес, който е идеален за запис на песни и музикални изпълнения, в допълнение към говорими приложения като подкастинг и глас-over.Той е напълно съвме..
364.00лв.
Марка: RODE Наличност: По запитване
RØDE Podcaster е динамичен USB микрофон с краен адрес, който комбинира звук с качество на излъчване и простота на USB свързаност, позволявайки записването директно на компютър без необходимост от допъ..
416.00лв.
Показва 1 до 20 от 22 (2 страници)

USB и подкаст микрофони