Категории
Вашата кошница

KORG Pa5X - 76

KORG Pa5X - 76
KORG Pa5X - 76
KORG Pa5X - 76
KORG Pa5X - 76
KORG Pa5X - 76
KORG Pa5X - 76

Вдъхновяващи нови звуци, освежаващ нов интерфейс, изцяло нов аранжор

Pa5X е новият водещ в състава на KORG Professional Arranger серията, предефинирайки разбирането за думата "аранжор". Напълно преработен с най-съвременен звуков двигател и рационализиран цветен потребителски интерфейс, Pa5X произвежда зашеметяващо богато и уникално звуково изживяване, което ви вдъхновява да създавате и изпълнявате!

Pa5X идва опакован с хиляди вдъхновяващи звуци и стотици пресни Стилове, всички мигновено достъпни чрез приветлив интерфейс. Напълно нов преден панел с участието на присвояем Pad Matrix и Mixer раздел, разноцветни LED бутони, и огромен сензорен екран с възможност за накланяне, ви поставят под контрол на вашата музика по всяко време. Pa5X се извисява, както като инструмент за изпълнение на живо, така и като мощен творчески инструмент в студиото, което ви позволява да намерите идеалния звук, независимо къде ви води музиката.


 • Премиум качество и елегантен дизайн
 • Модерен и рационализиран потребителски интерфейс
 • Зашеметяващо богат звуко-двигател: EDS-XP
 • Контролери в реално време
 • Разширено разпознаване на акорд, и библиотека, пълна с акордови последователности
 • Плавен преход между Звуци, Стилове и Песни
 • Два Player-а в състояние да смесват всичко: Стилове към Midi-файлове или Midi-файлове към MP3-файлове, или Стилове към стилове (уникално за Pa5X)
 • Всеки Player показва текстове на текстове
 • Създаване на собствени Стилове и песни
 • SongBook, музикална библиотека
 • Пълна звукова библиотека
 • Бордови миксер с вход, master, final и master ефекти
 • Входове за Микрофон и Китара с ефекти за всеки
 • MIDI, USB, HDMI, Аудио В и изходи,  конектори за педали
 • Стандартни файлови формати
 • Допълнителни висококачествени аксесоари


Премиум качество и елегантен дизайн

Pa5X е проектиран с елегантност, с участието на здрав алуминиев корпус и истински дървени странични панели за луксозен външен вид. Всички ключови клавиши на Pa5X осигуряват автентично усещане и пълен контрол на изразяването за всяка ситуация на свирене. Hammer-action клавиатурата с 88 клавиша има реалистично докосване, подобно на пиано, докато версиите с 76 и 61 клавиша разполагат с по-леки сензорни полупретеглени клавиши. Всички клавиатури  включват контрола aftertouch за добавена експресивност.


Модерен и рационализиран потребителски интерфейс

В центъра на Pa5X е голям 8" наклонен сензорен екран, който показва напълно препроектиран GUI (графичен потребителски интерфейс). Това прави всички звуци и функции на Pa5X лесно достъпни за домашни и студийни музиканти, както и изпълнители на живо. Цветовете в дисплея внимателно съвпадат с тези, използвани в светодиодните програмируеми бутони на контролния панел. Този цветово задвижван интерфейс ви позволява лесно да навигирате pa5X, добавяйки цвят към вашата музика!


Мощен EDS-XP звуков двигател за богати и вдъхновяващи звуци

KORG Professional Arrangers са определили индустриалния стандарт за мощно музикално изразяване, с участието на звукови двигатели, които вдъхновяват музикантите да създават и изпълняват. Pa5X представя звуковия двигател EDS-XP (Синтез на подобрена дефиниция – Разширен), който надгражда технологията, използвана в Pa4X с усъвършенстван хардуер и мощна нова операционна система, като издава звуци на Pa5X на ново ниво. 24-те стерео осцилатора и 160-те гласа на полифонията захранват хиляди висококачествени звуци, обхващащи широка гама от музикални инструменти и жанрове. Звуковия двигател EDS-XP въвежда и нови авангардни функции като производителността на барабана Round-Robin и ударните елементи, Smooth Sound Transition, Sound-Controller 3 функционалност и много други. Това осигурява безпрецедентно ниво на звуков реализъм и израз, който е достъпен само при Pa5X.


Контролери в реално време

Pa5X разполага с напълно програмируема секция за управление с 9 бутона и 9 плъзгача. Можете да присвоите всяка функция към нея, от силата на звука на миксера до настройките на drawbars, от заглушаване на микрофона до бас инверсия, команди за превъртане на текстове и др. Присвояващата функция се показва от спомагателна ивица на дисплея, така че винаги да знаете какво имате под върховете на пръстите си – дори ако сте на различна страница към главния дисплей.


Многобройни присвоими контролери са достъпни за експресивно реално възпроизвеждане и Korg's DNC (Defined Nuance Control), който доставя толкова много от детайла в звука на музикалните инструменти. Фейдъри, превключватели, реални и виртуални матрици на контролите, джойстика и рибон контролера могат да бъдат присвоени, за да модулират всеки параметър на звука. Това осигурява прецизен контрол на най-фините нюанси и съчленяване на инструментите, които свирите на Pa5X.


Усъвършенствана система за разпознаване на акорди и пълна библиотека с акордови последователности

Системата за разпознаване на акорди на Pa5X е най-изтънчената , с участието на Експертен режим, който е изработен около стиловете на свирене на най-добрите модерни джаз пианисти. Тази система за разпознаване на акорди може да бъде толкова проста или сложна по желание, дори ви позволява да задействате акорди с един пръст!


С автоматична хармонизация, акорд секвесер, и изтънчен двигател за разпознаване на акорди, Pa5X ви дава инструментите за създаване на богати музикални аранжировки без значение какъв е жанрът на музиката.


Гладки преходи между звуци, стилове и песни

Pa5X добавя технологията Smooth Sound Transition (SST), позволяваща безпроблемни преходи между Звуци, Стилове и Песни без никакво прекъсване. Когато изберете различен елемент, звукът, ефектите и последователностите ще продължат да се възпроизвеждат, избледнявайки естествено, докато не сте готови за започване на следващата последователност или нота, което прави непрекъсната и реалистична производителност.


Авангардни двойни плейъри

Pa5X може да възпроизвежда два Файла, Стилове, MIDI или MP3 файлове едновременно и във всяка комбинация,  което става възможно отот двойните бордови Player-и*. Тези два плейъра могат да бъдат използвани с удобен кръстосан интерфейс, или могат да бъдат използвани за възпроизвеждане на песен, докато друг чака да започне. През цялото време звуковият двигател на Pa5X доставя мощността, обработката на ефектите и полифонията, за да накара тези преходи да се случат безпроблемно.

*Ексклузивният XDS Crossfade Dual Sequencer/Player


Lyrics, Chords, Score и Marker на KORG може да бъде ясно показан на големия вътрешен дисплей на Pa5X, или дори на външен дисплей, когато е свързан чрез вградения HDMI порт. Поддържат се голямо разнообразие от формати на Текстове на песни и дори автоматично можете да генерирате резултат от MIDI Song. Маркерите дават възможност за бърза навигация между песните с помощта на бутоните Style-Element, което ви позволява лесно да скачате обратно към пасаж, който желаете да повторите, докато учите, репетирате или изпълнявате на живо.


Създаване на стилове и песни

Можете да създадете свои собствени Стилове, и да запишете свои собствени ПЕСНИ MIDI и MP3. Включените функции за редактиране дават възможност за подробно редактиране на всяко едно записано събитие. Изискана таблица за транспониране адаптира последователностите към всеки акорд, който може да изсвирите.


Можете да записвате ПЕСЕН MIDI с помощта на пълнофункционалния Sequencer. Още по-лесно, просто запишете това, което пеете и свирите (включително MP3 Songs) като MP3 файл, и го слушайте навсякъде, където ви харесва.


SongBook: Музикална библиотека винаги с вас

Песните и стиловете могат да бъдат записани в бордовата SongBook книга, чиито записи, подобни на база данни, са лесни за синхронизиране с външни четци. Следователно можете да използвате цифрова музикална книга, за да контролирате вашия Pa5X.


Песните в музикалната база данни могат да бъдат записани в Set Lists, всяка една, посветена на шоу, на певец или стил на музика, за лесно боравене с всички музикални ресурси наведнъж по време на изпълнения на живо. При избора на песен от SongBook, вие също веднага получавате необходимите Звуци, Стилът, Песен, ефектите и дори акорд последователност.


Пълна звукова библиотека

Звуците на борда варират от ултра-реалистични акустични инструменти, до електрически ретро клавиатури, синт класика, с добавяне на фантастични звуци и специални ефекти за свирене, медии, видео и кино производство. Включили сме и инструменти от различни възрасти и световни култури, като същевременно оставяме и достатъчно място за собствените ви идеи.

Селекцията от акустични и електрически пиана, която включва звуци от нашата SV-2 Stage Vintage Piano, е особено подходяща за ключовата версия hammer action 88. Включихме и специално подбрани звуци от нашите водещи синт работни места: Кронос и Наутилус.

Нов раздел Drawbar Organ гордо изпъква с реалистична контролна повърхност, която може да разчита на физическите плъзгачи и бутони на главния панел на Pa5X. Включени са и нови ефекти, които са взети от легендарния KORG CX-3 Комбо орган.

Новите комплекти барабани бяха записани, като се използва нова технология, базирана на Round-Robin за увеличаване на реализма. Няма два барабанни удара, които да са равни, което води до автентично звучащи изпълнения.

В допълнение към огромното количество включени звуци, бордовият семплер ще помогне за създаването на нови звуци, комплекти барабани и луупове. Записвайте собствените си звуци или импортирайте от стандартни файлови формати като AIFF, WAV и SF2. Подробният редактор за семпли на борда ви позволява да настроите фино пробите си и дори да трансформирате аудио контура в комплект ударни.


Интуитивен миксер раздел с обширни ефекти 

Звуците на Pa5X се обработват от сложна верига от професионални ефекти със студийно качество, с до 10 FX, 3 Master FX и 1 Finalizer за всеки от двата Player-а. Наборите от клавиатури могат да използват до 3 Insert и 3 Master FX.


Вход за микрофон и китара с обработка на ефекти

Микрофон и китара могат да бъдат свързани едновременно с отделните аудио входове на Pa5X. Представени са обширният опит на KORG в технологията за вокална хармонизация и обработката на китарни ефекти, като всеки от тези входове има посветени бордови ефекти.

Горди сме, че сме се обединили с Shift Audio, компания с 30-годишен опит в технологията за вокална обработка. Основателите на Shift Audio дойдоха от водеща в индустрията компания, специализирана в продукти за вокална обработка, основаваща се на опита им. Най-новото поколение алгоритми за вокална обработка, оптимизирани да работят по най-новата технология, използвана в Pa5X.

Резултатът е невероятен живот като четиригласови хармонии, които ви дават усещането за истинска пееща група, заобиколена от собствената ви музика. Също така ще се насладите на новата функция Auto Pitch в Pa5X доставящи изпълнение и звук, намерени в много от модерната музика.

Отделният вход за китара е напълно независим и дори има свой собствен контрол. Китарни ефекти включват vintage педал и усилвател симулатори за повишаване на вашия китарен звук и изпълнение. Има много предварително дефинирани настройки на до 4 insert-ефекти при условие, и също така е лесно да се създаде и запази потребителският ефект и предварителни настройки. Тези нови мощни ефекти за китара правят изпълнението на живо на вашия китарист много по-лесно, тъй като всички ефекти и ефект-настройки се обработват от Pa5X.


Един вокал и една китара-предварително зададена може да бъде присвоена на всеки запис в SongBook, което прави лесно и бързо музикалното изпълнение.


MIDI, USB, HDMI, Audio In и Out, конектори за педали

Pa5X предлага множество аудио и контролни връзки. Можете да използвате MIDI и USB за контролери или устройства за съхранение, HDMI за външен дисплей, XLR, жак и мини жак аудио конектори за други клавиатури, кондензаторни и динамични микрофони, китари и бас китари, смартфони и таблети или да свържете инструмента си с захранвани високоговорители или PA системи чрез балансираните изходи. Предлагат се четири отделни изхода, за да се справят със звуците по отделно.


Три входа за педали дават възможност за свързване на предпочитания от Вас дампер педал , футсуич, volume и expression педали. Можете да използвате тези, които вече притежавате, или да изберете от нашата гама от допълнителни аксесоари.


Стандартни файлови формати

Използването на стандартни файлови формати, като MIDI или MP3 за песни, WAV, AIFF и SF2 за семпли, отваря нов свят на възможности при обмен на файлове. Портовете MIDI и USB позволяват на Pa5X да се свърже с всяко външно устройство за съхранение, персонален компютър, смартфон, таблет или външен контролер. HDMI конекторът е съвместим с много модерни монитори и клубни видео вериги, което позволява на Pa5X да служи като център на вашето студио или сценична настройка!


Извод

Pa5X е най-предизвикващата, мощна и лесна за използване Professional Arranger система, произвеждана някога!. Уникалната комбинация от новия звуков каталог, операционната система, рационализираната навигация и набора функции на Pa5X са готови да изведат вашата производителност на изцяло ново ниво.


Открийте следващото поколение аранжор клавиатура с KORG Pa5X и бъдете вдъхновени!Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
KORG Pa5X - 76
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Pa5X-76
7,909.00лв.
12 месеца по 738.17лв.
Виж всички схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
- 3 месеца x 2,715.44лв. 3 месеца x 2,715.44лв. 3 месеца x 2,715.44лв.
6 месеца x 1,397.25лв. 6 месеца x 1,397.25лв. 6 месеца x 1,397.25лв. 6 месеца x 1,397.25лв.
9 месеца x 957.87лв. 9 месеца x 957.87лв. 9 месеца x 957.87лв. 9 месеца x 957.87лв.
12 месеца x 738.17лв. 12 месеца x 738.17лв. 12 месеца x 738.17лв. 12 месеца x 738.17лв.
15 месеца x 606.36лв. 15 месеца x 606.36лв. 15 месеца x 606.36лв. 15 месеца x 606.36лв.
18 месеца x 518.48лв. 18 месеца x 518.48лв. 18 месеца x 518.48лв. 18 месеца x 518.48лв.
24 месеца x 408.63лв. 24 месеца x 408.63лв. 24 месеца x 408.63лв. 24 месеца x 408.63лв.
36 месеца x 298.78лв. 36 месеца x 298.78лв. 36 месеца x 298.78лв. 36 месеца x 298.78лв.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени за удобство и улеснение.

Свързани продукти