Категории
Вашата кошница

Професионален аранжор KORG PA700

Професионален аранжор KORG PA700
Професионален аранжор KORG PA700
Професионален аранжор KORG PA700
Професионален аранжор KORG PA700
Професионален аранжор KORG PA700
Професионален аранжор KORG PA700

KORG дебютира с най-новия си аранжор в доказаната със своите високи постижения серия - Pa, а именно Pa700. Pa700 има много нови звуци (с Defined Nuance Control (контрол на нюансите) за по-голям реализъм), които поддържат вашите изпълненията свежи и вълнуващи, както и огромно разнообразие от стилове, обхващащи музикални жанрове от цял ​​свят. Комбинирайте това с мощна функционалност и ефективност, интуитивен потребителски интерфейс, богато изваян звук и ще получите клавир, подходящ дори за най-претенциозния и взискателен музикантски вкус.

Съвсем ново в клавира е добавянето на KAOSS FX, което ви дава пълен творчески контрол върху представянето ви. От финото морфиране между видовете вариации и барабани, финото миксиране на звуците в аранжимента, контрола на живо върху ритъма, до най-радикалните ефекти, използвани от безброй DJ-и.

Позволете си да преминете границите на вашата музикалност!

С по-голяма мощност от всякога и многобройните си , дългоочаквани, нови функции, Pa700 поставя нов стандарт при аранжорите. С мащабния скок напред, от легендарния и най-продаван Pa600, KORG вдига  летвата на високите си постижения, предлагайки по-нови, още по-реалистични звуци и мощни, нови функции, изградени във фин и професионално изглеждащ дизайн, на още по-достъпна цена!Новият Pa700

KORG е отговорен за създаването на най-успешните аранжори в света. Използвани от безброй професионални музиканти във всяка страна, клавирите на KORG са развълнували публиката и възхищават музикантите с вълшебната си комбинация от неповторимо качество на звука и функции. KORG Technology комбинира тази страхотна история на с мощни нови възможности и идеи от музиканти по целия свят, за да достави нов стандарт при аранжорите. Резултатът е музикална електроцентрала, която пакетира технологичната магия в готин и удобен за потребителя дизайн: KORG Pa700.


Тънък, мощен и лесен за употреба

Pa700 е концепция, която съчетава тънък профил с професионален визуален мотив. Усилвателите 2x25 вата захранват 2 високоговорителя в бас-рефлекторна кутия, за да генерират богат саунд и пълноценно преживяване. Основният панел е оптимизиран, за да се гарантира, че всички контроли са ергономично позиционирани и интуитивно разположени, за да направят всяко представяне гладко и естествено. Голям, ярък и смел, новият капацитивен TouchView дисплей е с преработен графичен интерфейс, който е по-лесен от всякога, дори и при най-взискателните осветления.


Най-доброто качество на звука

Pa700 разчита на усъвършенствания звуков модул EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) на KORG и е снабден с над 1700 заредени звука. Тази реалистична колекция предлага огромно разнообразие на класически и съвременни клавишни инструменти, оркестрови инструменти,инструменти за банди и групи, както и електронни и акустични инструменти - от техно до фолк. Включени са две нови, многослойни стерео пиана (с дампер и body резонанс), плюс електрическо пиано от известния модел на Korg SV-1.

Цифровият орган включва ефекти, като шумове при включване / изключване и емулация на ротационни говорители. В допълнение, Pa700 е оборудван с нови духови инструменти, струни инструменти, баси, а дори акустични и електрически китари. Звуците са внимателно подбрани, като се използват най-съвременните методи, които позволяват точното възпроизвеждане на най-фините детайли при свирене на инструмента.

С наличните до 256 MB (компресирана потребителска памет PCM), персонализираните звуци могат лесно да се добавят. Основната MIDI (GM) звукова банка е подобрена за по-добра съвместимост с GM файлове. Pa700 може също така да зарежда / импортира KORG, WAV, AIFF, SoundFont ™ формати и да експортира в WAV или AIFF. Звуците могат да бъдат напълно редактирани и сега могат да използват до 24 осцилатора за всяка нота!


Направи го със стил

Pa700 предоставя над 370 стила. Всеки от тях е една напълно реализирана музикална среда, посветена на създаването на определен музикален стил. С толкова богат избор на стилове, Pa700 може да ви осигури незабавен достъп до огромна гама от музикални жанрове. Всеки стил разполага с 4 пълнежа (Fill Ins) + Брейк (Break) паттърни, по един за всяка вариация. С помощта на новата функция - автоматично запълване (Auto Fill), те могат автоматично да бъдат извиквани, докато сменяте самите вариации. Pa700 има 1 152 местоположения, за да запазите новите си стилове и настройки към тях.
Освен това, всеки стил може да бъде допълнително подобрен, като се използват четирите пада. Всеки пад може да добави еднократен или повтарящ се риф, ударна част, ударен звук или звуков ефект.


Най-новите стилове - днес!

Благодарение на нововъведения MIDI File to Style конвертор можете бързо и лесно да имате на борда стиловете от най-новите песни! Просто се сдобийте със стандартен MIDI файл, заредете го в Pa700 и вграденият конвертор лесно и бързо ще го превърне в KORG стил, като същевременно ще създаде и последователност на акордите (секвенция) от акордите на песента.


Ефекти със студийно качество

KORG е известен с качеството на своите ефекти, а Pa700 включва най-доброто от библиотеката на KORG. 2  входящи (insert) и 2 основни (main) ефекта могат да се използват за акомпанимента, също толкова и за за блендите на клавиатурата. Предлагат се 148 вида ефекти, включително реверберации, delay, vintage stomp box симулатори, amp and cabinet симулатори и др.


Пейте!

Свържете динамичен микрофон и регулирайте параметрите като еквалайзер, компресор, гейт, реверберация и закъснение, за да направите звука гладък и със студийно качество! Vocal Remover дори ще ви позволи да премахнете гласа от MP3 песните, за да можете да пеете едновременно с тях.


Прецизирайте звука на китарата си

Китарните ефекти ви позволяват да добавите педални и студийни ефекти към китарата, свързана със специалния вход на гърба на инструмента. Избрахме някои от най-добрите китарни ефекти от колекцията KORG, за да добавим звука на всички tube усилватели, реалистичен дисторжън, хорус и delay, както и най-високото, студийно качество на reverb ефектите.


Плейър/ секвенсер

Плейърът поддържа формат MP3 + G (известен също като MP3 + графика). Тази нова функция позволява песните да се възпроизвеждат с обогатени текстове и графики, които могат да се покажат едновременно на бордовия TFT дисплей и на външен монитор.

И тъй като Pa700 е много умен, той може да запише цялото ви представяне! Можете да пуснете песен, да свирите, да пеете и всичко да се запише в MP3 формат и да се съхрани на външно USB устройство или във вътрешната памет.


Подобрена свързаност

MIDI свързването вече може да се осъществи и чрез USB HOST портове (в допълнение към USB портовете и MIDI портовете). Това позволява лесно свързване на контролери като цифрови пиана (например HAVIAN 30) или серията KORG Nano и Micro, без да се налага да се използват специални адаптери.

Аранжори
Клавиатура 61 клавиша
Velocity - чуствителна на допир
Система Възможност за надграждане
управление на няколко функции едновременно
функция за зареждане по време на свирене
Рам памет 128 MB компресирана (еквивалентна на 256 MB линейни данни);
Звуков генератор 128 Звука
128 Осцилатора
филтри с резонанс
3-бандов еквалайзер на всеки семпъл
EDS-X (Enhanced Definition Synthesis – eXpanded)
Ефекти Аранжимент/Песен: 2 insert ефекта; 2 master ефекта (148 вида)
Семпли: 1 insert ефект
2 мастър ефекта (148 вида)
Мастър ефекти: Лимитер
Мастър еквалайзер
Вокалист (voice processor): 5 FX, Пресети: 28 фабрични, 64 потребителски
Kитарист (guitar processor): 3 ефекта, Пресети: 45 фабрични, 64 потребителски
KAOSS FX Автоматичен MIDI ефект генератор Повече от 65 фабрични пресета
Звуци / Барабани

Вградени: Повече от 1700, включително многослойно стерео пиано (Stereo Piano) с дампер и body резонанс и GM/XG звукови пакети и 106 комплекта барабани
Пълна възможност за редактиране на звуците и барабаните
Персонални: 512 семпъла и 256 комплекта барабани

DNC (Defined Nuance Control) Technology Natural Ambience Drums

Стилове

Вградени: повече от 370 свободни за редакция

Персонални: 1 152 локации, включително User и Direct банки

Структура: 8 трака в акомпанимента
4 клавиатурни сега
4 пада за стил

Настройки на стила (параметри на звуците и аранжимента) за всеки стил

Контроли на стила: 3 Интро

4 Вариации

4 Пълнежа

Брейк (Break)

3 Завършека (Endings)

Автоматичен пълнеж (Auto fill)

Синхронизиран Старт/Стоп

Бутон за рестартиране на темпото или задаване на темпо с почукване

Ръчен бас

Обръщане на баса

Акомпанимент On/Off

Обозначаване на барабани (Drum Mapping)

Други: Виртуален китарист 2

Паралелно и Фиксирано NTT(таблица за транспониране на тоновете в акорда)

Style Creator Bot (Миди песен към стил конвертор)

Стил/Пад записване със функция за стъпково записване

Style Creator Bot (MIDI към Style конвертор)

Бленди / STS 240 позиции за бленди
My Setting специална бленда
STS: Преки пътища за блендите - До 4 x 1040 Стила
До 4 x записа в SongBook
Тракове / Upper-Lower 4 трака (Upper 1, 2, 3, Lower)
Клавиатурен сет

Функция за запазване на настройките на звуците

Фабрични: Повече от 290 Фабрични клавиатурни сетове, напълно редактируеми

Персонални: 864 позиции, включително User и Direct банки

‘My Setting’ включен специален сет

Семплиране

Зарежда: KORG, WAV, AIFF и SoundFont™ формати

Запазва: KORG, WAV и AIFF формати

Пълно редактиране и изрязване

Падове 4 пада + Stop бутон
функция за записване на падовете
възможност за цялостно редактиране
Песни

Плеър
Start/Stop
Начало
Поддържани формати: MID, KAR, MP3+текст, MP3+G

Избиране

Start/Stop
Home
Връщане назад и забързване
Текст
Маркер и Акорди могат да бъдат визуализирани на дисплея или на външен монитор
Маркер с функция за добавяне, изтриаване, редактиране, loop и джубокс

MP3 плеър

MP3 плеър и записвачка

Транспониране (+6/-5 полутона)
Промяна на темпото (±30%)

Премахване на вокали

Записва MP3 файлове, включително стилове, MIDI песни, MP3 Песни, бленди, падове, микрофон, китара, ефекти и KAOSS ефекти

Секвенсър

Секвенцията може да бъде запазена към стила и към SongBook

Функции за редакция: Изтриване
Копиране от Стил/SongBook
Импортиране/Експортиране от/към SMF Бързо записване (Backing Sequence)
Мултитрак и стъпково записване

Пълно функционален секвенсер 16 трака
До 200 000 events
SMF (MID) нативен формат

SongBook Напълно програмируема музикална база, базирана на Стилове
SMF
Караоке
Mp3 с автоматичен избор на Style Play и Song Play режими
възможност за създаване на персонализиран списък
опции за филтриране
Търсачка Търсене в: Стилове
Песни
Бленди
SongBook
Звуци и Текстове TXT
Съвместимост Модели от серия "i" - стилове
Модели от серия “Pa” - Стилове, Бленди, Звуци, Песни, SongBook, Падове
Основни контроли
Общо усилване
Баланс в реално време между акомпанимент и секвенсер
Ансамбъл
Транспониране в октава на Upper траковете 
Общо транспониране
Заключване на темпото
Задаване на Арабски скали
Персоналните скали се запомнят в Блендата/STS
Търсене
Текстове
Показалец
Избиране
Темпо
Метроном
Разделяне на клавиатурата
Джойстик ( Пич бендер)
затихване/усилване (fade)
3 присвояващи различни функции бутона
2 присвояващи ключа
записване
4 заредени скали
Свързване

Входове за контрол: Функционален Педал, Дампер (Пиано) Педал
Аудио входове: линеен вход 1/4" жак (ляв и десен)

вход за микрофон/китара с отделен потенциометър за контрол на атаката
Аудио изходи: линеен изход (ляв и десен) 1/4" жак
изход за слушалки 1/4" жак

Видео изход: RCA

MIDI USB към MIDI чрез USB Device порт – 8 персонални MIDI Presets
USB Type A (Host)
Type B (Device) 2.0 Hgh-Speed connections (480 Mbit/s). Low-Speed (1.5 Mbit/s) and Full-Speed (12 Mbit/s) devices can only be connected through a High-Speed USB hub.
Място за съхранение 960 MB вградена памет
USB флаш входове
micro SD карта
Дисплей Цветен капацитивен TouchView™ 7" инча TFT екран
Звук

Усилване: 2 говорителя по 25 вата

2 двуконусни 10см говорителя в бас-рефлексна кутия

Аксесоари Quick Guide Manual
Стойка за ноти
захранващ кабел
Захранване AC 100-240 V
Консумация на електроенергия: 25 Вата

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Професионален аранжор KORG PA700
  • Наличност: В наличност
  • Модел: pa700
2,569.00лв.
12 месеца по 239.77лв.
Виж всички схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
- 3 месеца x 882.03лв. 3 месеца x 882.03лв. 3 месеца x 882.03лв.
6 месеца x 453.85лв. 6 месеца x 453.85лв. 6 месеца x 453.85лв. 6 месеца x 453.85лв.
9 месеца x 311.13лв. 9 месеца x 311.13лв. 9 месеца x 311.13лв. 9 месеца x 311.13лв.
12 месеца x 239.77лв. 12 месеца x 239.77лв. 12 месеца x 239.77лв. 12 месеца x 239.77лв.
15 месеца x 196.96лв. 15 месеца x 196.96лв. 15 месеца x 196.96лв. 15 месеца x 196.96лв.
18 месеца x 168.41лв. 18 месеца x 168.41лв. 18 месеца x 168.41лв. 18 месеца x 168.41лв.
24 месеца x 132.73лв. 24 месеца x 132.73лв. 24 месеца x 132.73лв. 24 месеца x 132.73лв.
36 месеца x 97.05лв. 36 месеца x 97.05лв. 36 месеца x 97.05лв. 36 месеца x 97.05лв.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени за удобство и улеснение.

Свързани продукти