Здравейте,
свържете се с нас по някой от следните начини
Категории
Вашата кошница

M-Audio BX5

M-Audio BX5
M-Audio BX5
M-Audio BX5
M-Audio BX5
M-Audio BX5
M-Audio BX5
ЦЕНАТА Е ЗА 1 БРОЙ


Серията монитори на M-Audio® BX студио се доверява на повече музиканти и професионалисти по звукозапис, отколкото на всеки друг. Сега BX5 D2 мониторите разширяват наследството на бестселърите * с елегантен нов дизайн отвътре и отвън. Ние използвахме технологията от нашите висок клас монитори, за да удължим честотната характеристика и да осигурим още по-естествено изживяване при слушане. Персонализираните аналогови усилватели от клас A / B осигуряват превъзходна динамика и тонална точност в честотния спектър - докато тъканите драйвери от нискочестотното ниво на Kevlar и заредените с вълноводни копринени куполни пищялки предоставят богат, дефиниран звук. С BX5 D2 ще се насладите на най-голяма точност при завладяващо слушане.

Точни и приятни
Независимо дали записвате, смесвате или мастерирате, вашите монитори са вашият основен референтен източник. Точните монитори ви позволяват да чуете точно какво се случва във вашите миксове - и ви дават увереност, че музиката ви ще преведе добре в друга среда за слушане. Мониторите M-Audio BX5 D2 използват десетилетие инженерна експертиза за мониторинг, за да осигурят изключителна прозрачност и звукова дефиниция - което ви позволява да се наслаждавате на сеанси на смесване на маратон с минимална умора при слушане.

Създаден за професионалисти и начинаещи
Безброй професионалисти използват монитори на студио M-Audio, за да произвеждат и смесват музиката и аудиото, които чувате всеки ден. Серията BX D2 прави същата дизайнерска философия и технологии, достъпни за всеки, който има страст към страхотен звук. BX5 D2 ви помага да разберете какво има във вашия микс, за да можете да вземате по-добри решения за това как ще се превежда в голямо разнообразие от системи - от MP3 наушници до автомобилни стереосистеми до аудиофилски устройства.

Silk-Dome, вълноводни, високочестотни драйвери
Нашите високочестотни куполи са направени от естествена коприна, за да противодействат на звуковия звън, който е присъщ на лошо изработените метални материали, често срещани в други монитори. Високочестотният драйвер е напълно изолиран от останалата част от корпуса, за да гарантира минимални изкривявания, осигурявайки ултра гладка честотна характеристика до 22 kHz. Той също така има вграден вълновод, който предлага широка звукова сцена и изключителни изображения.

Нискочестотни драйвери на Kevlar
За да осигурим услугата за цял живот, ние конструирахме 5-инчовия драйвер за ниска честота на монитора BX5 D2 от тъкани Kevlar. Високата механична и термична устойчивост на Kevlar го прави идеален за използване в конусите на високоговорителите. Нашите инженери също създадоха извит конусен дизайн, който подобрява дисперсията на стаята. Високо-амортизиращите надеждни гумени обкръжения осигуряват ударни музикални баси и гарантират, че конусът достига оптималната си екскурзия за точно възпроизвеждане. А нашите високотемпературни гласови бобини намаляват компресията на мощността, гарантирайки, че вашите монитори ще осигуряват пълна производителност час след час.

Задна конструкция на шкафа
Шкафът BX5 D2 е изцяло интегриран с другите си компоненти за оптимална работа - до заоблени ъгли за намалена дифракция на ръбовете и превъзходни изображения. Персонализираният заден порт е проектиран да минимизира въздушната турбулентност и произтичащото изкривяване, като същевременно добавя допълнително разширение с ниска честота.

Би-усилена ефективност
Динамичният усилвател от клас A / B отделя усилватели на високите и ниските честоти - осигурява достатъчно място за главата дори за най-силните и динамични комбинации. В комбинация с фино настроен кросоувър, дизайнът гарантира, че всеки драйвер доставя само честотите, които може да възпроизвежда най-ефективно, което води до тонална точност и сплотен звук в целия честотен спектър.

Намерете сладкото място бързо и лесно
Когато наблюдавате, важно е да седнете на средна позиция или на „сладко място“ между двата говорители - където стерео изображението е оптимизирано. BX5 D2 разполага със светодиоден индикатор за захранване, който прави лесно намирането на сладкото място. Ще знаете, че сте в правилната позиция за слушане, когато светодиодите за захранване на BX5 D2 изглеждат най-ярки.

Характеристика
Би-усилен дизайн със 70 вата разпределена мощност за сплотен и точен звук
5 ”нискочестотни драйвери с кевларни конуси за богати и дефинирани ниски нива
1-инчови високочестотни драйвери с естествени копринени куполи и интегрирани вълноводи за гладки, ясни височини
Оптимизирани задни портове за удължена нискочестотна характеристика
Магнитното екраниране елиминира смущения с друго електронно оборудване
XLR балансирани и 1/4 ”балансирани / небалансирани входове за свързване на миксери, усилватели, инструменти, DJ предавка и други
Контрол на звука
Включва две изолационни подложки

Спецификации
 • Честотна характеристика: 56Hz-22kHz
 • Кросоувър честота: 3 kHz
 • Мощност на нискочестотен усилвател: 40 вата
 • Високочестотна мощност на усилвателя: 30 вата
 • Максимален сигнал-шум (динамичен диапазон):> 100 dB (типично A-претеглено)
 • Полярност: Положителният сигнал на + вход създава външно изместване на конуса LF
 • Входно съпротивление: 20 k ома балансирано, 10 k ома небалансирано
 • Чувствителност на входа: 85 mV розов вход на шум произвежда 90 dBA SPL изход на един метър с максимално регулиране на силата на звука
 • Мощност: Фабрично програмирани за 115V ~ 50/60 Hz или 230V ~ 50/60 Hz
 • Защита: радиочестотни смущения, ограничаване на изходния ток, превишаване на температурата, преходно време за включване / изключване, звуков филтър, външен предпазител
 • Шкаф: ламиниран с винил
 • Размер: 7,7 ”x 7” x 10 ”; 19,5см х 17,6см х 25,2см
 • Тегло: 11 фунта / единица; 5 кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
M-Audio BX5
 • Наличност: В наличност
 • Модел: BX5
209.00лв.
12 месеца по 19.51лв.
Виж всички схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
- 3 месеца x 71.76лв. 3 месеца x 71.76лв. 3 месеца x 71.76лв.
6 месеца x 36.92лв. 6 месеца x 36.92лв. 6 месеца x 36.92лв. 6 месеца x 36.92лв.
9 месеца x 25.31лв. 9 месеца x 25.31лв. 9 месеца x 25.31лв. 9 месеца x 25.31лв.
12 месеца x 19.51лв. 12 месеца x 19.51лв. 12 месеца x 19.51лв. 12 месеца x 19.51лв.
15 месеца x 16.02лв. 15 месеца x 16.02лв. 15 месеца x 16.02лв. 15 месеца x 16.02лв.
18 месеца x 13.70лв. 18 месеца x 13.70лв. 18 месеца x 13.70лв. 18 месеца x 13.70лв.
24 месеца x 10.80лв. 24 месеца x 10.80лв. 24 месеца x 10.80лв. 24 месеца x 10.80лв.
36 месеца x 7.90лв. 36 месеца x 7.90лв. 36 месеца x 7.90лв. 36 месеца x 7.90лв.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени за удобство и улеснение.

Свързани продукти

Етикети: M-Audio BX5
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"! Повече информация ТУК