Категории
Вашата кошница

M-Audio CODE 61

M-Audio CODE 61
M-Audio CODE 61
M-Audio CODE 61
M-Audio CODE 61
 • 61 клавиша, чуствителна клавиатура с 4 присвоими зони.
 • Напълно присвоим XY пад за HID контрол и уникален начин за контролиране на множество параметри във виртуалните инструменти
 • 16 напълно присвоими, чуствителни тригер падове, за създаване на бийтове, клипване и др. 
 • 8 присвоими 360 енкодера за манипулиране на DAW, виртуални инструменти и добавки 
 • 9 присвоими фейдъра за манипулиране на DAW, виртуални инструменти и добавки
 • 9 присвоими бутона, които ви ползволяват да настроите вашия hotkey и MIDI съобщения, за контрол на вашия DAW и виртуални инструменти 
 • Mackie/HUI транспорт контрол ви позволява опростена настройка с най-популярните DAW
 • LCD дисплея осигурява незабавна обратна връзка с контролите
 • Sustain и Volume педал входове, за допълнителна криейтив среда
 • USB-захранен с 5 pin MIDI in и out ви позволява да изпращате миди от PC секвенсерите до вашия любим аналогов синтезатор
 • Включва Ableton Live Lite
 • Включва Hybrid 3.0 и Loom by AIR Music Technology
 • Включва VIP3.0 - уникалната, софтуерна, музикална платформа, носителка на награда, която предоставя на музиканти и композитори мощни решения за контрол на техните виртуали инструменти и колекция от виртуални ефекти

M-Audio представя клавиатурните си контролери от серията Code - семейство от три пълнофункционални модела, комбиниращи цялата мощност и производителност, от които се нуждаете, за да извлечете максимума от музикалния си софтуер и MIDI оборудване.

Серията Code предлага няколко интересни дизайнерски решения, които ви позволяват да създавате и изпълнявате най-доброто от себе си. Клавиатурата не трябва да бъде пречка пред творчеството. Вместо това, тя трябва да функционира като директно разширяване на мислите ви, като гарантира, че предавате музикални идеи с непосредственост, прецизност и яснота.


Голямото свирене

Всички клавиатури - 25, 49 и 61 клавишни модели - разполагат с изцяло нова клавиатура с чисто и точно действие. Естествените клавиши са чувствителни както към скоростта, така и към силата на натиск, за максимална експресивност.


Присвояващи контролери

Code контролерите са оборудвани с всичко, от което се нуждаете, за да създадете сериозни музикални произведения. Обширният контрол на параметрите, който можете да зададете, е бриз с многобройни банки от фейдъри, копчета, бутони, подложки и пич бенд и модулационно колело с невероятно усещане на допир. Ново в линията на M-Audio контролерите е X / Y тъчпада, който осигурява допълнително и директно взаимодействие с ефектите и параметрите на плъгините на инструмента по оста X / Y.

В допълнение, клавиатурите могат да бъдат разделени на четири зони, които могат да бъдат присвоени, за да се постигне максимална гъвкавост и функционалност на настройката ви. (т.е. да задействат четири различни инструмента в своята отделна зона или да припокриват зони и да задействат два инструмента едновременно).


Сериозни производствени мощности

Повечето DAW използват клавишни комбинации, за да изпълняват общи функции (като добавяне на песни, изрязване, поставяне и т.н.). Сега с поддръжка на ASCII / HID команди за бърз достъп до клавиатурата, можете да преместите тези често използвани преки пътища към самия контролер, рационализиране на работния ви поток за по-бърз, по-ефективен и много по-задоволителен процес на създаване. M-audio Code също така поддържа режимите за управление Mackie Control / HUI, така че веднага след като закупите своя Code, сте готови да работите с повечето DAW с нужда от минимални настройки.

За по-лесно настройване, всички контролери на M-audio Code са захранвани с USB и поддържат USB-MIDI свързаност. Освен това те поддържат iOS свързаност със комплекта за свързване на камерата iPad на Apple iPad (продава се отделно), което ви позволява да извършвате и композирате аудио приложения на iPad и други устройства с iOS.


Подложки за барабани с осветление

Има 16 барабанни подложки с RGB подсветка, чувствителни, за да покажат с бърз поглед точно каква функция е определена всяка една от тях. Бутоните, копчетата и фейдърите също са цветно кодирани, за да посочат в какъв режим се намират. Буквено-цифров светодиоден дисплей осигурява обратна информация, включително екранно показване на параметри и настройки. Всичко това не води до объркване или до предположения, а просто до по-прецизен контрол.


Добавен изключителен софтуер

Включен е софтуерен пакет - Ableton Live Lite, пълни версии на наградените виртуални инструменти на AIR Music Technology Loom и Hybrid 3.0 - за да имате неограничен достъп до най-добрите творчески инструменти.

Ableton Live Lite доставя голяма част от функционалността на Ableton Live - революционното решение с многобройни награди, което ви позволява да композирате, записвате, ремиксирате, импровизирате и редактирате своите музикални идеи в безпроблемна аудио / MIDI среда. Live ви носи акустичните, електронните и виртуалните си инструменти, както и цифровите аудио записи и MIDI последователностите заедно в един интерфейс с несравнима лекота на използване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
M-Audio CODE 61
 • Наличност: По запитване
 • Модел: CODE 61
499.00лв.
12 месеца по 46.57лв.
Виж всички схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
- 3 месеца x 171.32лв. 3 месеца x 171.32лв. 3 месеца x 171.32лв.
6 месеца x 88.16лв. 6 месеца x 88.16лв. 6 месеца x 88.16лв. 6 месеца x 88.16лв.
9 месеца x 60.43лв. 9 месеца x 60.43лв. 9 месеца x 60.43лв. 9 месеца x 60.43лв.
12 месеца x 46.57лв. 12 месеца x 46.57лв. 12 месеца x 46.57лв. 12 месеца x 46.57лв.
15 месеца x 38.26лв. 15 месеца x 38.26лв. 15 месеца x 38.26лв. 15 месеца x 38.26лв.
18 месеца x 32.71лв. 18 месеца x 32.71лв. 18 месеца x 32.71лв. 18 месеца x 32.71лв.
24 месеца x 25.78лв. 24 месеца x 25.78лв. 24 месеца x 25.78лв. 24 месеца x 25.78лв.
36 месеца x 18.85лв. 36 месеца x 18.85лв. 36 месеца x 18.85лв. 36 месеца x 18.85лв.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени за удобство и улеснение.

Свързани продукти

Етикети: M-Audio CODE 61