Категории
Вашата кошница

Admira

Класическа китара Admira Elsa 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Admira Elsa е висококачествена класическа китара със страхотен тон и усещане.С размер 3/4 тя е идеална за тези, които усъвършенстват свиренето си и намират китара в пълен размер за твърде голяма...
357.00лв.
Класическа китара Admira Granada 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Admira Granada 4/4 е класическа испанска китара, направена с добри материали, прецизна изработка и  прекрасен звук.Действието на китарата е калибрирано за начинаещи и студенти и звукът е мно..
720.00лв.
Класическа китара Admira Java 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Admira Java е фантастичен избор за начинаещи музиканти, които търсят своята първа китара с найлонови струни.Spruce горната част на Java и махагоновият гръб и страници и придават ярък и балансиран тон,..
288.00лв.
Класическа китара Admira Toba 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Admira Toba 4/4 е класическа китара, с която ще се откроите от тълпата.Съчетавайки екзотичен горнище от Koa с подходящ гръб и страни от Koa, Toba не само изглежда страхотно, но и звучи фантастичн..
300.00лв.
Класическа китара Admira Alba 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Китарата Admira Alba с размер 4/4 е класическа китара, идеална за начинаещи. Висококачествен модел, чрез който ще звучите като професионалист. Страхотният дизайн, използващ висококачествени материали ..
321.00лв.
Класическа китара Admira Juanita 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: По запитване
Класическата китара Admira Juanita е ръчно изработена китара, произведена в Испания от лютиерите на марката Admira и съставена от есенции от най-добрите дървета. Тази китара е подходяща за начинаещи, ..
442.00лв.
Класическа китара Admira Malaga 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Класическата китара Admira Malaga е началният модел за пълнофункционална испанска китара. Плотът от масивен кедър на Малага осигурява страхотен тон. Гамата Student е произведена от най-висококачествен..
680.00лв.
Класическа китара Admira Paloma 4/4
Безплатна доставка
Марка: Admira Наличност: В наличност
Класическата китара Admira Paloma е перфектния избор за начинаещи китаристи. Идеална изработка и прекрасен звук на достъпна цена. Стилни никелирани машинни глави допълват сдържаната елегантност на тоз..
368.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Admira Guitars без съмнение са една от най-популярните и най-продаваните марки испански класически китари в света днес. Admira са здраво вкоренени в Испания, като техните производствени цехове все още са базирани в Зарауц, Северна Испания.

Основана в Испания през 1944 г. от родения в Германия Enrique Keller Fritsch, Keller - Admira продължава да произвежда своите китари със същия фокус върху качеството и занаятчийска почтеност, които са спомогнали да достигнат сегашния си глобален статус.

Процесът на производство на класически китари не се поддава лесно на вида автоматизация, който често се среща в подобни области, така че те запазват голяма, висококвалифицирана работна сила само с няколко специфично автоматизирани процеса. По-голямата част от всяка китара е изработена и завършена на ръка.

В продължение на много години китарите Admira са класическата китара на избор както за учители, студенти, така и за професионалисти. С разнообразие от модели, съобразени с нуждите, много модели редовно се определят като задължителни както от местните образователни власти, така и от експерти.

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"! Повече информация ТУК