Категории
Вашата кошница

SoundCraft

Soundcraft Ui16
Безплатна доставка
Марка: SoundCraft Наличност: В наличност
Цифров миксер с дистанционно управление, 16-входни канала.Ui16 представлява цялостно решение за цифрово смесване в компактен, удобен за транспорт формат - стейджбокс, с вграден Wi-Fi и възможност за к..
1,299.00лв.
Soundcraft Notepad-12FX
Безплатна доставка
Soundcraft Notepad-5
Безплатна доставка
Soundcraft Notepad-8FX
Безплатна доставка
Soundcraft Signature 10
Безплатна доставка
Марка: SoundCraft Наличност: По запитване
Soundcraft Signature 10 - аналогов миксер с вграден ефектВсички конзоли от серията Soundcraft Signature включват емблематичните микрофонни предусилватели на Soundcraft, директно изтеглени от най-добри..
679.00лв.
Soundcraft Signature 12
Безплатна доставка
Soundcraft Signature 16
Безплатна доставка
Soundcraft Signature 22
Безплатна доставка
Soundcraft Ui12
Безплатна доставка
Soundcraft Ui24R
Безплатна доставка
Марка: SoundCraft Наличност: В наличност
..
1,999.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Soundcraft за първи път направи своя знак, като произведе серия 1, първата смесителна конзола, вградена в кутия за полети.Той беше достъпен с 12 или 16 входни канала и 4 изхода - основен стерео, плюс изпращане след ехото „ехо“ и прегъване преди фейдър. Всеки канал имаше четирилентов EQ с фиксирана честота. Серия 1 също включва много-пинов конектор, който се интегрира с многоканална микрофонна змия, за да насочва сигнали от и към сцената от смесена позиция в публиката.

Серия 1S е представена през 1975 г. като модернизирана серия 1. Серия 1S представи класическия четирилентов еквалайзер Soundcraft с две подслаждащи средна секция. В допълнение към Серия 1S добави второ изпращане и се предлага в 20-канална версия.

През 1975 г. Soundcraft представи конзолата Series 2 като конзола на живо и запис. Серия 2 започна да изгражда репутацията на Soundcraft за качествени бюра с класическия британски звук. Серия 2 стартира като конзола с четири шини, а по-късно се предлага във версия с осем шини.Първоначално той се предлага в 12 и 16 канални версии, а по-късно е добавена 24-канална версия. Дизайнът използва полумодулен подход с отделни канали в отделни модули. Главната секция се състоеше от модули за връщане на ехо, групов изход, главен реплика и модули за наблюдение. Входните канали бяха налични в стандартен EQ стандартен канал и пометени EQ версии. Променената версия на EQ също позволява превключване между вход за микрофон и вход на линия, което обикновено е прикрепено към изход на много записи. Всички канали предлагат стерео панорама, както и четири шини за изпращане на сигнали, които могат да бъдат конфигурирани като преди или след фейдър и позволяват индивидуален мониторинг чрез функция за предварително избледняване на слушане (PFL). Всеки канал може да бъде насочен директно към лявата - дясната микс шина или към нечетни / четни двойки автобуси под смеси


Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Soundcraft