Категории
Вашата кошница

Electro Voice

Няма производители в списъка.

В продължение на 92 години Electro-Voice е проектирала и разработила най-модерните решения за подсилване на звука - продукти, които дават възможност на изпълнителя да надвишават очакванията на аудио професионалистите и да повишават опита на публиката.

Имаме страст към качеството на звука без компромис, който споделяме с нашите потребители. Това се основава на поколения професионални знания - всички те са насочени към създаването на портфолио от високоговорители и микрофони, които съчетават производителност, надеждност и стойност. Най-важното е, че нашите клиенти ни се доверяват да постигнем дълбокото си разбиране за това, което прави добър звук. Това е предизвикателството, което ни кара да напредваме като лидери в индустрията, която сме помогнали да създадем.

Electro-Voice се отличава като една от малкото компании, които проектират всички компоненти - вътрешни заграждения, вълноводи, драйвери - осигуряват отлично качество за всяко аудио приложение, от самостоятелен високоговорител до мрежова звукова система. Нашите продукти буквално говорят сами за себе си: ние се стремим към пълна прозрачност и линейност в нашите преобразуватели, така че необходимостта от външна обработка е сведена до минимум. В крайна сметка, това е нашата история на патентите доказва точката: ние измисляме, други имитират.

Ние сме посветени на изкуството и науката на аудиото, винаги съсредоточени върху новаторски начини за създаване на сетивно усещане, което е второстепенно. Ние знаем, че нашите потребители могат да чуят, чувстват и оценяват разликата. Ето защо живеем за звук.

https://www.electrovoice.com