Категории
Вашата кошница

CORDIAL

Няма производители в списъка.

 „Името CORDIAL гарантира първокласно качество и висока надеждност.“ Този ангажимент е написан преди години при основаването на компанията в регистъра на къщата CORDIAL, той е насоката в развитието на продукта и гарантирането на качеството.

Компанията CORDIAL е основана в началото на 90-те години като отдел на компанията Hermann Adam в Дахау близо до Мюнхен. От 1995 г. е юридически независима компания, доставяща кабели и кабели по поръчка на клиенти на MI и Pro Audio.

Продуктовата гама CORDIAL е богата - от кабели за инструменти, микрофони и високоговорители до многожилни системи и адаптери, до DMX, MIDI и цифрови аудио кабели. Нашите продукти са иновативни и не само следват актуалните тенденции, често ги показват.

CORDIAL не е един от най-важните производители в своя сегмент. Човек може да нарече на компанията чиста съвест като часовник в разпределението на аудио и видео сигнали.

Три основни параметъра, които съставляват CORDIAL и са установили тази история на успеха, са постоянно високото качество на кабелите, постоянната наличност на продукта и гъвкавата възможност за доставка, както и надеждността във всички аспекти на взаимоотношенията с клиентите. „Справедливата търговия“ не е празна фраза в CORDIAL, а програма!

В ранна възраст CORDIAL се разширява в чужбина; Днес компанията разполага с производствени мощности в централата си в Германия, Англия, Чехия и Китай, което гарантира стабилна верига на доставки. Продуктите CORDIAL се разпространяват по целия свят и се оценяват за своето изключително качество и устойчивост по целия свят.