С напредъка си, тази година продължава да бъде крайно вълнуваща за нас...

Решихме да се впуснем в приключение, да сложим главата в торбата и най-вече да сверим часовниците си, като вземем участие в един от най-престижните конкурси в страната за онлайн магазини - eCommerce Academy Awards 2023.

Конкурсът поставя за цел да намери и представи най-добрите електронни магазини на България за 2023 година. Разделен на 12 основни категории, конкурсът организиран от eCommerce Academy предоставя възможност на компании от различни индустрии да премерят сили със своите преки конкуренти и покажат качествата на своя онлайн бизнес. Оценяването на проектите ще се извършва  на база стриктни критерии, разделени в шест основни групи:

  1. Маркетинг
  2. SEO оптимизация
  3. Технически параметри
  4. Правни аспекти
  5. Дизайн и клиентско преживяване
  6. Работа с клиенти и следпродажбен процес

За да осигури надеждността на резултатите, конкурсът разчита на доказани професионалисти във всички сфери на електронната търговия и отделни експерти в конкретни IT, маркетинг и правни направления на продажбите. В журито на конкурса участват представители на водещи организации от сферата на електронната търговия и компании, доставчици на услуги за сектора.

Soundmart се състезава в две категории, първата и основна е "Спорт, отдих и хоби", а втората е една от специално подготвените "Любим магазин на публиката 2023".

Именно тук се появявате вие клиентите - най-важната част от нашия бизнес!

Ако сме удоволетворили очакванията ви, ако сме успели да зарадваме ваш или вашите близки, ако сме оставили добро впечатление с продуктите и обслужването си или просто ни симпатизирате, защото и вие вярвате, че всеки звук има значение - подкрепете ни с вашия глас тук - SOUNDMART - eCA AWARDS (ecommercebg.com)

Официалната церемония и обявяването на победителите ще се състои на 5-ти Октомври, по време на една от най-мащабните конференции за дигитален маркетинг и онлайн бизнес eCA Conference Best Practices . Събитието ще се проведе в Sofia Tech Park, където ще откриете и POP-UP Shop-а на Soundmart.

Благодарим ви!