Категории
Вашата кошница

Микрофонни стойки

Марка: Bespeco Наличност: Наличен
BESPECO DUCKSM е настолна стойка за микрофон на статив.Регулируема по височина и напълно сгъваема.Включена щипка за микрофон.Височина мин. 17 - макс. 23 см.Основа Ø 19 см.Тегло 0,32 кг...
53.00лв.
Марка: Bespeco Наличност: В наличност
Bespeco MS16 е революционна стойка за микрофон 2 в 1.Права и с телескопична стойка с бутон за натискане от хромирана цинкова сплав и гумено покритие. Завъртане на ръката на 270 градуса.Централна връзк..
184.00лв.
Марка: Bespeco Наличност: В наличност
Bespeco MSF01 е микрофонна стойка с удобен оранжев бутон, който позволява лесно и бързо регулиране.Ергономично копче с гумено покритие. Неплъзгащи се гумени крачета. Допълнително предпазно копче. Висо..
97.00лв.
Марка: Hamilton Наличност: В наличност
Държачът за смарт телефон от серията System X със скоба за тръба поддържа този изключително важен инструмент с основните приложения в живота точно там, където е най-полезен - на сцената или в студиото..
41.00лв.
BOYA BY-BA30
Безплатна доставка
Марка: BOYA Наличност: В наличност
Удобна и стилна стойка за микрофон BOYA BY-BA30Разполага със скрита система за управление на кабелите, което прави стойката идеална за стрийминг на живо и подкасти.Здрава С-скоба за закрепване към мас..
286.00лв.
Марка: Bespeco Наличност: В наличност
Копче за ергономична настройка за незабавно затягане.Гумени крака против вибрации...
60.00лв.
Марка: Bespeco Наличност: В наличност
Стойка за микрофон с гъвкаво рамо за радио студия или мултимедийни станции. Кука за маса, регулируема до 55 мм. С включен адаптер с резба и сглобен микрофонен кабел...
160.00лв.
Марка: Master Audio Наличност: В наличност
Master Audio S22B - стойка за микрофон..
51.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Микрофонни стойки