Категории
Вашата кошница

Стойки

Марка: Gravity Наличност: В наличност
Product type Stands and Tripod AccessoriesType Tablet & Smartphone HolderMounting Clamp connectorSuitable for tube diameter 10 - 35 mmMin. device size (screen size) 7.3 "Maximum device size (scree..
82.00лв.
Марка: Gravity Наличност: По запитване
Product type Stands and Tripod AccessoriesMaterial SteelColor BlackSuitable for mounting on Microphone StandSupport width 400 mmSupport depth 130 mmExtension length 50 mmWeight 0,4 kgBlack ring pack i..
48.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Вашите музикални инструменти са ценни предмети, за които трябва да се грижите. За да не ги повредите, важно е да можете да ги поставите правилно и безопасно. Избягвайте например просто да поставяте китарата си на стената. Има голям риск тя да падне и да бъде ударена или счупена безвъзвратно. Повреденият инструмент компрометира качеството на звука при свиренето му.


Стойки за китара

Стойките за китари се предлагат в различни модели, подходящи за всички видове китари: акустични, електрически и електро-акустични китари, бас китари, укулелета и други струнни инструменти от семейството на китарите...


Ще намерите и сгъваеми модели с А-образна рамка или по-високи с приставка за грифа на китарата. В зависимост от пространството, отделено за вашия инструмент, можете да избирате между подова или стенна стойка за китара.

И накрая, някои стойки могат да държат до 6 китари окачени наведнъж!


Стойки и хардуер за ударни инструменти

Както при китарите, има много стойки за вашите ударни инструменти. Тези стойки са пригодени за бонго, конги или гонги и се поставят на пода. Те са повече или по -малко внушителни в зависимост от инструмента, за който трябва да приспособят.


Стойки за оркестрови инструменти

По отношение на стойки за оркестрови инструменти ще намерите и различни модели стойки за саксофон, цигулка, виолончело, виола, флейта, кларинет, тромпет, тромбон или дори контрабас. Някои модели са сгъваеми, което ги прави лесни за преместване или съхранение.


Стойки за клавишни

Стойките за синтезатори, аранжори или дигитални пиана обикновено са X-образни, единични или двойни и сгъваеми. Можете да добавите и разширения с рамена за втора  клавиатура. Това ви позволява лесно да свирите на два клавира едновременно.


Стойки за тонколони

Тонколоните, независимо активни или пасивни, са обикновено тежки и обемни. Трябва да сте сигурни в това, на което ги слагате да стоят, защото при тях едно падане може да е фатално. Същото важи и за всички останали стойки, свързани с апаратурата за озвучаване, като стойките за микрофони или миксери.