Категории
Вашата кошница

Перкусии

Марка: Cascha Наличност: В наличност
Cascha Plastic Egg Shaker са малки перкусионни яйца, които са пълни с малки мъниста. Когато ги разклатите, те издават шумолене. Със своя мек, ясен звук те са музикално гъвкави и се вписват хармонично ..
11.00лв.
Марка: Sela Наличност: В наличност
Sela Kalimba 10 в син цвят е изработена от висококачествено махагоново дърво. Тялото усилва ниските честоти и по този начин произвежда пълен, ясен и топъл звук с очарователен резонанс. Висококаче..
87.00лв.
Марка: Cascha Наличност: В наличност
Клавесите се състоят от две масивни дървени пръчки, които при удар произвеждат отличителен висок тон. Те могат да бъдат намерени в много латиноамерикански музикални стилове като салса и меренге. Дори ..
11.00лв.
Марка: Sela Наличност: В наличност
Цената е за 1 брой!Тези шейкъри не само звучат страхотно, но са и перфектни мини версии на Sela кахоните! Звуците са различни: меки, средни и твърди. Поради техния размер, тес тях може да се свири поо..
13.00лв.
Марка: Cascha Наличност: В наличност
Триъгълникът Cascha се състои от метален прът, огънат в равностранен триъгълник (едната страна е отворена). Шнур улеснява задържането на триъгълника по време на свирене. Освен това гумената ръкохватка..
11.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Тарамбуки, перкусии, маракаси, рототоми, и други