Категории
Вашата кошница

Акустични цигулки

5-струнна Цигулка SELNER HD5 4/4
Безплатна доставка
Марка: SELNER Наличност: По запитване
5-струнна акустична цигулка SELNER HD5  в комплект с калъф и лък.Размер 4/4 Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на ..
450.00лв.
Марка: SELNER Наличност: По запитване
Aкустична цигулка Selner  в комплект с кутия, лък и колофон. Размер 3/4 Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на циг..
160.00лв.
Марка: SELNER Наличност: В наличност
Aкустична цигулка Selner  в комплект с кутия, лък и колофон. Размер 1/2 Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на циг..
160.00лв.
Марка: SELNER Наличност: В наличност
Aкустична цигулка Selner  в комплект с кутия, лък и колофон. Размер 1/4 Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на циг..
160.00лв.
Марка: SELNER Наличност: В наличност
Aкустична цигулка Selner  в комплект с кутия, лък и колофон. Размер 3/4 Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на циг..
160.00лв.
Марка: SELNER Наличност: В наличност
Aкустична цигулка Selner  в комплект с кутия, лък и колофон. Размер 4/4 Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на циг..
160.00лв.
Цигулка VALENCIA V160 4/4
Безплатна доставка
Марка: VALENCIA Наличност: В наличност
Комплект Акустична Цигулка VALENCIA V160 размер 4/4 с калъф и лък. Как да изберете подходящия размер цигулка за начинаещи или деца Години Дължина на ръката Размер на цигулката..
199.00лв.
Цигулка 4/4 Cascha HH 2050
Безплатна доставка
Марка: Cascha Наличност: В наличност
Комплектът цигулка Cascha HH 2050 4/4 е идеален за начинаещи, защото съдържа всичко необходимо за свирене на цигулка. Висококачествената изработка и благородният лак с гланцово покритие правят ци..
328.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Както за начинаещи, така и за напреднали потребители, има голям брой продукти в достъпни и висококачествени ценови диапазони. Многобройните ни комплекти позволяват да избягват досадното търсене на аксесоари. За нашите най-малки музиканти имаме инструментите от размер ¼ до ¾ , също в различни цветове. За професионалисти, които са основно у дома и на сцената, нашата гама предлага красив избор от електрически инструменти , или също Пикап системи за преоборудване.

Цигулката

Вероятно най-известният инструмент сред струнните инструменти. Въз основа на скрипката от Средновековието цигулката се е превърнала в абсолютна задължителност във всеки оркестър , както и в народната музика . Известни музиканти като Дейвид Гарет и Линдзи Стърлинг показват, че цигулката все още е здраво утвърдена в днешната музика, въпреки дългата си история.

Структурата на инструмента почти не се е променила от най-известния производител на инструменти Антонио Страдивари , чието име все още е домакинско име на всеки музикант. А цигулка има четири струни в Quintenда бъде гласуван (g / d / a / e). Тялото на инструмента се състои от горна, долна и странична страна, за която се използва предимно едно и също дърво, като: клен , череша или орех . Шията е залепена директно към тялото и за предпочитане е снабдена с абанос за пръсти , който е много издръжлив и стабилен дървен материал поради своята твърдост. Най-поразителните характеристики са охлювът в горната част на шията, върху който са прикрепени гласните струниса прикрепени и отличителните F-образни звукови отвори. Мостът е свободно разположен между двата F-отвора, над които струните се движат към опашната част, която е направена от същия материал като таблото. В допълнение към всяка цигулка имате нужда от лък , опора за рамо и колофон, В допълнение към самия инструмент, лъкът е най-важният аксесоар при свиренето на цигулка. Състои се от лък полюс, конски косъм и така наречената жаба. Жабата е частта от лъка, към която е прикрепен конският косъм, която се опъва чрез задействане на зададения винт и след това поглаждане на лъка по струните. За да направят струните пръстен, колофонът се прилага върху конската коса. Конският косъм с времето се разхлабва и се износва. Така че, ако отпусне коса, това не е лошо, защото трябва редовно да пребоядвате лъка.

Предлагани марки цигулки в soundmart.bg са:

STAGG ; YAMAHA ; VALENCIA ; SELNER ; CANTINI

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"! Повече информация ТУК