Категории
Вашата кошница

Микрофони за глава

Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE MX153T/O-TQG е кондензаторен микрофон за глава,осигуряващ изключителна яснота на речта. Завършва с TQG/TA4F конектор за директна връзка с безжични предаватели на Shure.Изключително лек, удобен, ..
473.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE PGA31 е безжичен микрофон за глава за обща употреба. Слушалките с кабелна рамка пасват сигурно за мултиинструменталисти и активни изпълнители.Постоянно зареден електретен кондензатор за детайлни..
186.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE SM31FH е кондензаторен микрофон за глава, с персонализирана честотна характеристика за отчетливо и ясно вокално възпроизвеждане. Влагоотблъскващият корпус защитава микрофона и гарантира дълъг жи..
341.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
SHURE SM35-XLR e кондензаторен микрофон за глава, осигуряващ комфорт и чист звук. Леката и нископрофилна форма позволява удобна и продължителна употреба.TA4F конектор, съвместим с всяка безжична систе..
523.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
ЅНURЕ WН20-XLR e здpaв, лeĸ, динaмичeн миĸpoфoн зa глaвa, ĸoйтo ocигypявa виcoĸoĸaчecтвeн звyĸ.Oлeĸoтeнaтa тeлeнa paмĸa и eлacтичнa лeнтa зa глaвa ce peгyлиpaт зa cигypнo и yдoбнo пpилягaнe.Изĸлючитeл..
250.00лв.
Марка: RODE Наличност: Не се предлага
Микрофонът за слушалки RØDE HS1-P може да се похвали с ултра тънък профил, лека и аудио прецизност, подходящ за малки презентации, мащабни представления и приложения за излъчване. Многопосочната капсу..
295.00лв.
Марка: RODE Наличност: В наличност
RØDE HS2 е нископрофилен, ергономичен и лек микрофон за слушалки, който осигурява чист и ясен звук за всяко приложение, където микрофонът трябва да е в непосредствена близост до устата на водещия.В ре..
483.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Микрофони за глава - headset