Категории
Вашата кошница

Струни за акустична китара

Марка: D'Addario Наличност: В наличност
D`Addario EJ15 Phosphor Bronze струни за акустична китара са прецизно навити с тел от фосфорен бронз върху ядро от високовъглеродна стомана, осигурявайки тонална гъвкавост, подходяща за всички ак..
16.00лв.
Марка: D'Addario Наличност: В наличност
Струните за акустична китара D`Addario EJ16 са прецизно навити с тел от фосфорен бронз върху шестоъгълна сърцевина от високо въглеродна стомана.Phosphor Bronze Wrap Wire осигурява изпитан и истински D..
16.00лв.
Марка: Darco Наличност: В наличност
Darco D220 са струни за акустична китара с високо качество, предназначени за професионалисти.Конструирани от тел с калайдисана стоманена сърцевина и висококачествена тел за обвиване.Превъзходен тон, с..
14.00лв.
Марка: Darco Наличност: В наличност
Darco D510 са струни за акустична китара с високо качество, предназначени за професионалисти.Конструирани от тел с калайдисана стоманена сърцевина и висококачествена тел за обвиване.Превъзходен тон, с..
12.00лв.
Марка: Darco Наличност: В наличност
Струните Darco D520 за акустична китара обещават качество, звук и надеждност. Струните на акустичната китара са изработени от бронз 80/20 и имат калайдисана стоманена сърцевина.Дебелина: .012 - .016 -..
12.00лв.
Марка: Martin&Co. Наличност: В наличност
Струните Martin MA140 Authentic Light 80/20 Bronze се отличават с по-висока якост на опън и калайдисана сърцевина на всичките шест струни, което позволява по-пълен и по-балансиран тон, по-бърз отговор..
19.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Струни за акустична китара