Категории
Вашата кошница

Почистващи препарати за китари

Марка: Boston Наличност: В наличност
Boston BGM-12 е комплект за поддръжка на лака на вашата китара. Можете също да го използвате на бас китари и укулеле.Boston Guitar Polish възстановява и подчертава блясъка на вашата китара.Отпечатъцит..
16.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: В наличност
Изработена от най-висок клас карнаубски восък, тази специална формула полира, защитава и разкрасява китарата. Скрива и запечатва повърхностни пукнатини, като същевременно осигурява бариера без петна, ..
28.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: По запитване
Първата стъпка в двукомпонентна система за почистване. Тази формула нежно разтваря нежеланата мръсотия и остатъци от вашия гриф, за да поддържа правилното усещане и тон на вашия инструмент. Продължете..
20.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: В наличност
Втората стъпка в двукомпонентна почистваща система, това първокласно масло за гриф обогатява вашия гриф с естествени защитни масла, кондиционира дървото и извежда неговия богат, тъмен характер. За най..
20.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: По запитване
Специална формула, която премахва мръсотията и връща оригиналния блясък на грифа на вашата китара. Това масло също оставя невидим слой за защита от петна и влага. ЗАБЕЛЕЖКА: Не се използва върху клено..
21.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: В наличност
Тази формула премахва натрупването на восък, мръсотията и мазнините, докато полира и предпазва прозрачното покритие на вашата китара. Не се натрупва, което го прави идеален за музиканти, които почиств..
26.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: По запитване
Ние наричаме тази формула елиминатор на скърцане. Това е начин №1 да възстановите блясъка на вашите струни и да увеличите живота на струните. Кондиционирайте струните си с копринено гладка повърхност ..
23.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: В наличност
Микрофибърна кърпа за почистване на китара. 80% Полиестер / 20% Полиамид. Перфектен за нанасяне на лимоново масло, лак и препарат за почистване на струни...
9.00лв.
Марка: Dunlop Наличност: По запитване
Комплект от пълната гама почистващи продукти на формула 65.В пакета са включени по 1 брой от следните компоненти:Dunlop Formula 65 Bodygloss Carnuba WaxDunlop Formula 65 Fingerboard 01 Cleaner & P..
131.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Почистващи препарати и аксесоари за китари