Категории
Вашата кошница

Професионален аранжор KORG PA4X 76

Професионален аранжор KORG PA4X 76
Професионален аранжор KORG PA4X 76
Професионален аранжор KORG PA4X 76
Безплатна доставка
Професионален аранжор KORG PA4X 76
Професионален аранжор KORG PA4X 76
Професионален аранжор KORG PA4X 76

Изберете перфектния музикален партньор!

От легендарния Donca-matic до времената на най-популярните аранжори в света, KORG прекарва десетилетия в новаторски технологии, предназначени да превърнат всяко изпълнение на клавиатурата до най-високо ниво на перфекциозност. Флагманът на KORG Pa4X Professional Arranger продължава тази традиция с невероятни усъвършенствания във всеки аспект на качеството на звука и с подобрени възможности за ефективност. Pa4X Professional Arranger е повече от синтезатор. Той е твоята резервна банда, твоят корепетитор, и твоят личен, музикален директор. Това е твоят звук!
Не на последно място, най-доброто - винаги си на върха!

Идеален за композиране, запис и комбинирана употреба, интуитивният Pa4X наистина оживява в ръцете на изпълнителя. И никога и никъде до сега, безпроблемната работа и превъзходният звук на един клавишен инструмент не са били под толкова ярката светлина на прожекторите! За тази цел, всеки аспект от водещата в индустрията серия Pa, е прегледан и подобрен, което довежда до перфектния резултат - pa4x. Инструмент без еквивалент. Новият EDS-X (Enhanced Definition Synthesis - Expanded) звуков двигател осигурява безпрецедентен реализъм и много детайлни звуци, като се използва масивен ресурс на PCM, който е над 10 пъти по-голям от този, който се намира в предишните модели. Изключителният DNC (Defined Nuance Control) на KORG осигурява максимално ясно артикулирани и семплирани солови инструменти. Партньорствата с Waves Audio и TC Helicon осигуряват най-съвременна аудио обработка и вокални ефекти. Освен това има тонове нови инструменти и барабани, както и огромна инфузия на стилове, за да обхване един цял свят от музикални жанрове!Новият Pa4X

От оригиналния SAS-20, през сериите i, iS и iX, до високопоставената серия Pa, аранжорите на KORG са били използвани от стотици хиляди музикални специалисти по цялата планета. Pa4X се отличава в тази богата история с мощни нови технологии и прогресивни идеи от водещи изпълнители от цял ​​свят. Резултатът е комбинация от неповторимо качество на звука, интуитивен контрол и иновативни функции - всички се помещават в модерен, здрав и стилен алуминиев корпус.


Перфектното качество на звука

Pa4X разчита на усъвършенствания звуков модул EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) на KORG и е снабден с над 1500 готови звука. Тази реалистична колекция предлага огромно колекция от класически и съвременни клавишни инструменти, групови и оркестрови инструменти, както и електронни и акустични инструменти - от техно до фолк. Включено е ново многослойно стерео пиано (с damper и body резонанс), както и електрическо пиано от известния пиано Korg SV-1. Цифровият орган включва ефекти, като шумове при включване / изключване и емулация на ротационни говорители. В допълнение, Pa4X е оборудван с нови духови инструменти, струнни, баси - дори акустични и електрически китари. Звуците са внимателно подбрани и семплирани, като са използвани най-съвременните методи, които позволяват точното възпроизвеждане на най-фините детайли.

Три assignable switches, пич бенд, дори рибон контролер, позволяват уникалното DNC (Defined Nuance Control) на KORG да възпроизвежда фините нюанси и артикули на акустични инструменти, създаващи изключително реалистични изпълнения, богати на изразителност - всичко в реално време. Съживете всяко соло или мелодия с ръмженето на страстно изсвирен саксофон, променящ се мундщук на тромпет, елементите на дишането, които се усещат при свирене на кларинет или хармоника, и допълнителните специфични характеристики, които придават допълнителна автентичност на пицикатото и арфа звуците на струнната секция. Повече от 90 * автентични барабани - включително Ambient Drums - вдъхват живот във всеки ритъм. Функцията "Лесно редактиране на барабани" предлага пълен контрол над силата, пич-а, еквалайзера и др. Допълнителна памет от 400 MB * позволява бързо и лесно да се добавят нови звуци, използвайки форматите KORG, WAV, AIFF и SoundFont ™. Семплирайте на воля и се възползвайте от пълните възможности за записване и редактиране на семпли, налични в Pa4X.


Стилен, мощен и лесен за употреба

Както Pa4X 76, така и Pa4X 61 разполагат с естествено отзивчива и полу-претеглена (semi-weighted) клавиатура, която осигурява както скорост, така и чувствителност след натискане. Динамиката е регулируема, за да приспособи всяка техника на свирене и всяко ниво на музикалност - от хоби до професионализъм. Главният панел е оптимизиран, за да се гарантира, че всички контроли са ергономично позиционирани и интуитивно разположени, за да направят всяко представяне гладко и естествено. Голям, ярък и смел, новият капацитивен TouchView дисплей е с преработен графичен интерфейс, който е по-лесен за използване от всякога, дори и при най-взискателните осветления.

Целият екран може да бъде наклонен напред и назад, за да осигури перфектен ъгъл за оптимално гледане на сцената или вкъщи! Търсите песента, стила или файла, които сте използвали? Функцията за мултифункционално търсене може да ви помогне да намерите  това, което търсите - бързо! Стиловете и клавишните комбинации могат да се четат директно от USB устройство - без да е необходимо да се зареждат данни във вътрешната памет.

За тези, които търсят решение "всичко в едно", изпитайте опционалната PaAS високоговорителна система. Тази лесна за употреба добавка осигурява грандиозен звук за домашна и репетиционна употреба или като персонален монитор. Системата PaAS с двa усилвателq съдържа пет високоговорителя в лъскавa кутия, който се свързва директно с вашия Pa4X. Най-доброто от всичко е, че инсталирането отнема няколко секунди, не се изискват инструменти, не са необходими кабели и не е необходимо допълнително захранване.


Направи го със стил

Всеки стил е напълно реализирана музикална среда, посветена на възпроизвеждането на специфичен музикален жанр, а Pa4X е снабден с над 500 * от тях. Свирете заедно с тези стилове, които обхващат музика от цял ​​свят, от миналото до днес. Тези високоефективни стилове са създадени от международния екип на KORG, който предлага изключително музикално изживяване.

Създадени са нови стилове, като много от добре познатите вече, са подобрени с нови звуци, подобрени ефекти и повторно, балансирано смесване. В допълнение към барабаните, перкусиите и баса, всеки стил може да осигури до пет допълнителни части на аранжимента, които следват промените в акомпанимента и гласовете, както и темпото. Guitar Mode 2 прави китарите по-автентични от всякога. Освен това, всеки стил може да бъде подобрен, като се използват четирите пада. Всеки пад може да добави еднократен или повтарящ се риф, ударна част, ударен звук или дори звуков ефект. Можете дори да програмирате свои собствени падове и фрази. И разбира се, всеки стил разполага с асортимент от Intros, Variations, Breaks, Fill-Ins, Endings - дори и броене(count in). Също така можете да създадете свои собствени нови стилове или да персонализирате съществуващите. Удобната функция за последователност на акордите (chord sequencer) може бързо да записва и да прихване прогресията на акордите, това може да бъде полезно не само за практикуване, но и за освобождаване на лявата ви ръка при свирене на живо. Тези последователности вече могат да бъдат записани в самия стил или SongBook за по-лесен достъп. 


Най-новите стилове - днес!

Благодарение на вградения SMF (MIDI File to Style конвертор), можете бързо и лесно да имате на борда стиловете на най-новите песни! Просто изберете стандартен MIDI файл, който да заредите в Pa4X и вграденият конвертор лесно и бързо ще го превърне в пълен стил на KORG, който можете да запазите и извикате всеки път, когато имате нужда. Всеки музикант ще хареса комбинацията от най-новите стилове и невероятния звук на KORG!


Ефекти със студийно качество

KORG е известен със своите ефекти със студийно качество, а Pa4X включва най-доброто от библиотеката на KORG. 4 insert и 3 master ефекта могат да се използват за акомпаниментите, докато за клавиатурата и блендите в реално време могат да се използват 1 inster и 2 master ефектa. Налични са над 140 вида ефекти, включително реверберации, delay, vintage stomp box симулатори, amp and cabinet симулатори и др. Всяка песен разполага с EQ с контроли за ниски, средни и високи честоти и персонализиран трак EQ може да бъде запаметен в режим на възпроизвеждане на песни, което позволява на песента ви да звучи най-добре в различни среди. Крайните ефекти са резултат от дългогодишното сътрудничество на KORG с Waves Audio®, световната референция в студийните мастеринг ефекти. Включеният пакет Waves MAXX AUDIO ™ осигурява звук, който е по-силен и по-ясен, лесно адаптиращ се към вашия музикален вкус или коригирайки проблемите при свирене на сцената.


TC Helicon® гласов процесор

Дългосрочното сътрудничество на KORG със световния лидер във вокалните хармонии, TC Helicon®, продължава в Pa4X. Гласовият процесор на TC Helicon гарантира, че вашите вокали бъдат с възможно най-високо качество на звука: до 4 реалистични хармонични гласа са на разположение и всичко може да се контролира чрез клавира или MIDI събития. Наличните вокални ефекти включват дублаж, μMod, Reverb, Delay, Filter, HardTune, фина корекция плюс компресор, EQ, Gate и т.н. Специализирани копчета (3) и бутони (3) за управление на най-важните функции на гласовия процесор са добавени към горния панел и поставени на лесен достъп. Адаптивната микрофонна настройка - друг ексклузив на KORG - следи входния сигнал и автоматично настройва параметри като Adaptive Gate, EQ, Compression и De-Esser, за да звучи гладко и "студийно". Просто включете микрофона в балансираната XLR връзка (с добавено фантомно захранване) и оставете Pa4X да направи останалото!

 

Аранжори
Клавиатура 76 клавиша - Velocity и aftertouch
semi-weighted (клавиатура с пружини и тежести )
Система Възможност за надграждане
EDS-X (Enhanced Definition Synthesis – eXpanded)
Управление на няколко функции едновременно
Функция за зареждане по време на свирене
Рам памет 400 MB
Звуков генератор 128 Звука
128 Осцилатора
Филтри с резонанс
3-бандов еквалайзер на всеки семпъл
Ефекти

Аранжимент/Песен: 2 insert ефекта, 2 мастър ефекта (148 вида)

Семпли: 1 insert ефекта, 2 мастър ефекта (148 вида)

Мастър ефекти: Лимитер, Мастър еквалайзер

Вокалист: еквалайзер
компресор
гейт
4 пистов хармонизатор
µMod
HardTune
Pitch Correction
адаптивна настройка на микрофона при микрофонния вход, технология на TC•Helicon®
30 фабрични пресета и 64 потребителски

Waves Audio Ltd. MAXX Suite

(MaxxEQ™
MaxxBass™
MaxxTreble™
MaxxStereo™
MaxxVolume™)

Виртуален китарист: 3 FX, Пресети:  45 фабрични, 64 потребителски

KAOSS FX

Автоматичен MIDI ефект генератор

Повече от 65 фабрични пресета

Звуци / Барабани Вградени: Повече от 1900, включително двуслойно стерео пиано( Stereo Piano) и GM XG звукови пакети и повече от 110 комплекта барабани, включително Ambient Drums
Персонални: 512 семпъла и 256 комплекта барабани
Digital Drawbars 9 footages
percussion
key on/off
leakage
rotary speaker effect DNC (Defined Nuance Control) Technology
Natural Ambience Drums Full Sounds/Drum Kits editing
Стилове

Вградени: Повече от 550 фабрични стила, с възможност за пълно редактиране
Персонални: До 1248 стила, включително Favourite/User банки.

Структура: 8 трака на стила
4 Single Touch Settings (бутони за бърз достъп до бленди)
4 Пада и един перформанс за стил. Контроли на стила: 3 Интро
4 Вариации
4 Пълнежа
Брейк (Break)
3 Завършека (Endings)
Автоматичен пълнеж (Auto fill)
Синхронизиран Старт/Стоп
Бутон за рестартиране на темпото или задаване на темпо с почукване
Ръчен бас
Обръщане на баса
Памет
Акомпанимент On/Off
Обозначаване на барабани (Drum Mapping)
Други: Виртуален китарист 2
Паралелно и Фиксирано NTT(таблица за транспониране на тоновете в акорда)
Style Creator Bot (Миди песен към стил конвертор)

Бленди / STS 240 позиции за бленди
My Setting специална бленда
STS: Преки пътища за блендите - До 4 x 1040 Стила
До 4 x записа в SongBook
Тракове / Upper-Lower 4 трака (Upper 1, 2, 3, Lower)
Клавиатурен сет

Функция за запазване на настройките на звуците

Фабрични: Повече от 460 фабрични клавиатурни сетове, напълно редактируеми

Персонални: 1056 позиции, включително потребителски и директни банки

‘My Setting’ включен специален сет

Семплиране

Зарежда: KORG, WAV, AIFF и SoundFont™ формати

Запазва: KORG, WAV и AIFF формати

Пълно редактиране и изрязване

Падове 4 пада + Stop бутон
функция за записване на падовете
възможност за цялостно редактиране
Песни

Патентован XDS Crossfade Dual секвенсър плейър с X-Fader контрол
Поддържани формати: MID, KAR, MP3+Lyrics, MP3+G

два плейъра с отделно избиране
Start/Stop
Home
връщане назад и бързо превъртане

Текстове
Score
акордите могат да се визуализират на дисплея и на външен монитор

Маркери с добавяне, изтриване, редактиране
джубокс и Loop функции

MP3 плеър

MP3 плеър и записвачка

Транспониране (+6/-5 полутона)
Промяна на темпото (±30%)

Премахване на вокали

Записва MP3 файлове, включително стилове, MIDI песни, MP3 Песни, бленди, падове, микрофон, китара, ефекти и KAOSS ефекти

Секвенсър

Секвенцията може да бъде запазена към стила и към SongBook

Функции за редакция: Изтриване
Копиране от Стил/SongBook
Импортиране/Експортиране от/към SMF Бързо записване (Backing Sequence)
Мултитрак и стъпково записване

Пълно функционален секвенсер -16 трака
До 200 000 events
SMF (MID) нативен формат

SongBook Напълно програмируема музикална база, базирана на Стилове
SMF
Караоке
Mp3 с автоматичен избор на Style Play и Song Play режими
възможност за създаване на персонализиран списък
опции за филтриране
Търсачка Търсене в: Стилове
Песни
Бленди
SongBook
Звуци и Текстове TXT
Съвместимост Модели от серия "i" - стилове
Модели от серия “Pa” - Стилове, Бленди, Звуци, Песни, SongBook, Падове
Основни контроли

Общо усилване
Баланс в реално време между акомпанимент и секвенсер
Ансамбъл
Транспониране в октава на Upper траковете
Общо транспониране
Заключване на темпото
Задаване на Арабски скали
Персоналните скали се запомнят в Блендата/STS
Търсене
Текстове
Показалец
Избиране
Темпо
Метроном
Разделяне на клавиатурата
Джойстик ( Пич бендер)
рибон контролер
усилване/намаляне на микрофон
Harmony/Double

Delay/Reverb

Mic Preset

Mic On/Off

Harmony On/Off

Double On/Off

затихване/усилване (fade)
8 присвояващи различни функции слайдери
3 присвояващи ключа
записване
4 заредени скали
shift
сканиране на акорди (lower, upper)
разделяне на клавиатура
записване

Свързване

Входове за контрол: Функционален Педал, Дампер (Пиано) Педал, EC5 мултифункционална педалиера

Аудио входове: XLR комбиниран вход с гейн контрол и фантомно захранване, линеен вход 1/4" жак (ляв и десен)
Аудио изходи: линеен изход (ляв и десен) 1/4" жак, изход за слушалки 1/4" жак

Видео изход: RCA

MIDI USB към MIDI чрез USB Device порт – 8 персонални MIDI Presets
USB USB-MIDI Интерфейс: Тип A (към аранжора): 1 (заден панел)
Тип B (към устройството): 1 (заден панел) 2.0 Високо-скоростни връзки
Място за съхранение Хард диск (инсталира се допълнително) USB флаш входове - един отпред и един отзад
micro SD карта
Дисплей Цветен капацитивен TouchView™ 7" инча TFT екран
възможност за ръчно позициониране
Аксесоари Стойка за ноти
захранващ кабел
Захранване AC 100-240 V
Консумация на електроенергия: 16 Вата

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Професионален аранжор KORG PA4X 76
  • Наличност: Спрян от производство
  • Модел: pa4x 76
5,675.00лв.
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 1,965.44лв. 3 месеца x 1,948.43лв. 3 месеца x 1,948.43лв.
6 месеца x 1,019.60лв. 6 месеца x 1,002.58лв. 6 месеца x 1,002.58лв.
9 месеца x 704.33лв. 9 месеца x 687.30лв. 9 месеца x 687.30лв.
12 месеца x 546.69лв. 12 месеца x 529.67лв. 12 месеца x 529.67лв.
15 месеца x 452.11лв. 15 месеца x 435.08лв. 15 месеца x 435.08лв.
18 месеца x 389.05лв. 18 месеца x 372.03лв. 18 месеца x 372.03лв.
24 месеца x 310.23лв. 24 месеца x 293.21лв. 24 месеца x 293.21лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Свързани продукти