Категории
Вашата кошница

30 дни право на връщане

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ В 30-ДНЕВЕН ПЕРИОД

Едно от основните предимства при пазаруването от нас е 30-дневният период, в който може да върнете или замените закупените музикални инструменти или музикално оборудване. 


  1. За да върнете/замените закупени стоки чрез продажба от разстояние в 30–дневен срок, моля попълнете формуляра, който се намира ТУК.
  2. Уверете се, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на общите условия за връщане/замяна на стока описани по-долу.
  3. Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на КУПУВАЧА. Връща се лично или чрез куриерска услуга. При връщане на стоката чрез куриер, задължително същата се изпраща със застраховка за стойността на уреда и БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ; ако няма застраховка и настъпят транспортни щети, отговорността и разходите са за сметка на КУПУВАЧА.
  4. След получаване на потвърждение от наша страна може да изпратите стоката или да я предадете лично във физическия ни магазин в гр. Пловдив, ул. Георги Кондолов 2.


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА СТОКА


  1. Стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид;
  2. Да не е използвана;
  3. Да не е била ремонтирана;
  4. Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект продуктът НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.
  5. Да е придружена с оригинал на финансов документ, доказващ че е закупена от МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН ЕООД /фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка.
  6. Възстановяването на парични суми се извършва по банков път, в срок от 30 дни от датата на връщане на стоката и от предоставянето на IBAN номер, от страна на купувача.